(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلی دارم که از شوق وصالت
وجودم را ز غم ویرانه کرده
(sm172)
عزیز دل متاسفانه شبکه منوتو برنامه دیدنی Americas Got Talent رو هم با کیفیت بالا نمیذاره
میشه لطف کنید این برنامه رو هم برامون ضبط کنید و زحمتشو بکشید بذارید واسه دانلود؟؟؟
ممنون میشم
این چی میگه علی پاشم بیام ضبط کنم به خاطر این خب برو سایت های دیگه دانلود کن (sm2)
چرا ای نازنینم بی وفایی؟
دمادم با دل من در جفایی
(sm172)
والا چه انتظاراتی داره (sm2) دیده کیفیت بالا نمیذارن، اومده دست به دامان تو شده محمدحسین (sm54)نقل قول:
چی هست حالا محمدحسین؟
والا اینقدر سخته ضبط کردنش و تبدیل کردنش کلی وقت میخواد استقبال نکردن که از فصل اول شب جمعه همش 15 نفر دانلود کردن از هر قسمتی (sm172)(sm3)(sm25)
نقل قول:
ضبط کردن مشکلی نداره، مشکل آپ هست (sm25)
خیلی کم دانلود کردن (sm54)
همون برنامه مهارت ها هستش هر کی یه کاری انجام میده داورا 3 نفرن اگر زنگ نزدن میرن مرحله ی بعد خداییش من این برنامه زیاد دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اونم هست . انتظار داره فصل دوم بزارم دانلود میکنن تازه تشکر نمیکنن تعداد دانلود ها خیلی کمه مشخصه دوست نداشتن (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کن مهارت هارو محمدحسن (sm51)نقل قول:
لعنت به کسایی که دانلود میکنن اما تشکر نمیکنن (sm102)نقل قول:
باز شروع شد (sm142)(sm165)نقل قول:
(sm189)نقل قول:
این روزا نمیدونم فقط شهرزاد و فرهاد و قباد رو خواب میبینم.
اونم چه خوابایی (sm25)
(sm49)
نمیدونم شهرزاد چه گناهی کرده که یکی نیست محض خدا راضیش کنه (sm50) فقط دربه دره (sm172)
منم سرگشته حیرانت ای دوست
کنم یکباره جان قربانت ای دوست
خلیل آسا ز شوق وصل کویت
دهم سر بر سر پیمانت ای دوست
دلی دارم در آتش خانه کرده
میان شعلهها کاشانه کرده
دلی دارم که از شوق وصالت
وجودم را ز غم ویرانه کرده
من آن آواره ی بشکسته بالم
ز هجرانت بُتا رو بر زوالم
منم آن مرغ سرگردان و تنها
پریشان گشته شد یکباره حالم
سحر سر بر سر سجاده کردم
دعایی بهر آن دلداده کردم
ز حسرت ساغر چشمانم ای دوست
لبالب یکسره از باده کردم
دلا تا کی اسیر یاد یاری؟
ز هجر یار تا کی داغداری؟
بگو تا کی ز شوق روی لیلی
تو مجنون پریشان روزگاری؟
پریشانم، پریشان روزگارم
من آن سرگشته ی هجر نگارم
کنون عمریست با امید وصلت
درون سینه آسایش ندارم
ز هجرت روز و شب فریاد دارم
ز بیدادت دلی ناشاد دارم
درون کوهسار سینه خود
هزاران کشته چون فرهاد دارم
چرا ای نازنینم بی وفایی؟
دمادم با دل من در جفایی
چرا آشفته کردی روزگارم
عزیزم دارد این دل هم خدایی
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm198)(sm91)
(sm138)
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هردو رو گوش دادم طرفدار سیمگه هستم
اره بیشتر شبیه اهنگهای یونانیه
ولی Despina یه چی دیگست تو این مدل موزیکا
اخرش دنیای نامردنقل قول:
عاشق این تیکه شم (sm127)
(sm120)نقل قول:
هر چی سن بالاتر میره ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید به زندگی بیشتر میشه ...
(sm50)
کلا موزیک باحالی هست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا این چه حرفیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخل اینستاگرام؟! یا کانال؟!
چون اینستاگرام که کامل نمیتونه بذاره.
لطفا آیدی کانال و اسم ویدیو رو برام بفرست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hossein Kashtar - Sargashte
(sm50)
داخل کانال اصلا چنین ویدئویی نبود امیر جان (sm77)نقل قول:
آهنگ قسم میخورم هنگامه یه خواننده دیگه خونده.کسی شنیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه ای یافت نشد!
میگم علی جان
من هرچی موزیک ویدیو راوی گذاشته دانلود کردم.به جز اینا که 500 مگ به بالاست.اگه می تونی با حجم کمترم بذار (sm176)
زورم میاد یه گیگ بدم واسه یه موزیک ویدیو (sm120)
جانم سهند جان (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا هادی هم میگه الکی حجمشون بالاست (sm120) لامصب بیت ریتشون بالای 30000 هست (sm178)
به روی چشم داداش با کیفیت خوب و حجم خوب هم قرار میدم (sm291)
مرسی داداش (sm127)
هادی جزو خوارج شده آهنگم میگه 320 کافیه (sm2)
من که نشنیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی کی خونده سهند؟
من شنیدم ولی خوانندشو نمیدونم کیه
قربانت (sm127)نقل قول:
(sm120)
هادی نیست، کجاست (sm172)