@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از همین که خودت میگیری گرفتم... توی برنامه کدوم کانکشن بهتره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از همین که خودت میگیری گرفتم... توی برنامه کدوم کانکشن بهتره؟
شماعی از نظر من در حال حاضر هیچی نیست - یزدانی سطح کاراش خیلی بالاتر از این مثلا خواننده ها و آهنگسازا و تنظیم کننده هاست چه داخل ایران چه خارج ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاقه ی زیادی به موسیقی پاپ ندارم هر چند اصلا سبک برام مهم نیست
ایشون هم فرشاد جمالی هستند خواننده سنتی و فوق العاده خوش صدا - این آلبوم هم آهنگسازیش رو فردین خلعتبری انجام داده
نمیدونم چرا فکر کردم پاکش کنم دیگه تا صبح بیدار نمیمونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میام تا 20 روز دیگه(sm120)
تنظیم عادل روی شعر صفاست
من خودم کریو استفاده میکنم راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیسکو هم خوبه و....
کاری ندارم الان کارای یزدانی چطوره یا من دوست دارم یا نه اما رضا یزدانی قطعن جزو کسایی که خیلی خیلی زحمت کشیده واسه این نوع موسیقی که امروز جا افتاده و خیلیا حالا میان تو این راه میخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره شماعی هم آهنگساز قدری بود .... الان که منم گوش نمیدم .....به غیز از ابی و یه خورده هم داریوش ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه شهره و لیلافروهر و شهرام و گوگوش اینا دیگه تمام شده ست برام
آلبوم زنده باد عشق یکی از بهترین آلبوماشه بازم هست که بخوام بگم (sm111)
سلام بچه ها کسی لینک فیلم سنتوری رو کیفت عالی داره
من دارمش منتها تو دی وی دیه با کیفیت خوب (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری که رضا یزدانی و خشایار اعتمادی تو موسیقی بعد از انقلاب داخل ایران انجام دادن واقعا کار بزرگی بوده و هست