من در به در دنبالشم هرچی سرچ کردم گیر نیوردم
نمایش نسخه قابل چاپ
من در به در دنبالشم هرچی سرچ کردم گیر نیوردم
خب معلومه که تو نت نیست مگه صبر کنی بعدازون سعید محمدی برات آپلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 1 ساله دنبالشی (sm2)
اینایی که الان اسم بردی به غیر از داریوش الان دیگه هیچی ندارن فقط دارن زور میزنن که بگن ما هنوز زنده ایم و داریم میخونیم - چند ساله که از خواننده ها و آهنگسازای دوره ی به اصطلاح طلایی موسیقی کار خوبی بیرون نیومده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت dvdrip دارم 400 مگ؟؟ میخوای؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من (sm77)سعید محمدی(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه واقعابی انصافیه که ابی رو حذف کردی ! آلبومی که پارسال اومد بیرون خیلی خوب بود از حس تنهاییم به نظرم خیلی قشنگتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه پارسالم فک کنم تاپیک زدی یا اومدی اینجا مطرح کردی قشنگ یادمه !نقل قول:
به قول استاد بابک افشار خواننده نباید نقش بازی نباید بیاد بگه خانوم گل آی خانم گل برام سخته تحمل بعد بره واسه خلیج فارس بخونه - خواننده باید واسه خودش یه مسیر مشخص درست کنه و همون طی کنه - ابی بعد از حسرت پرواز واسه من تموم شدنقل قول:
اشتباه گرفتی دوووووستمنقل قول:
نظرت محترمه بالاخره هرکی یه نظر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]