متاسفانه داخل کانالش نذاشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط داخل اینستاگرام یک تکه اش رو قرار داده (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه داخل کانالش نذاشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط داخل اینستاگرام یک تکه اش رو قرار داده (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخل یوتیوب هست کیفیتشم خوبه، بد نیست.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی بنده خدا به هر دری میزنه بستس (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرن آدما از اونا فقط خاطرههاشون به جا می مونه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بامزست (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
370 مگ گذاشتم خواستین دانلود کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو زندگی زنده یاد مهستی (sm132)
(sm50)
خورشید رو از ما گرفتن
شکر شب ستاره پیداست . . . (sm50)
شکر کروموزوم دستم هنوز چلاق نشده . . . (sm50)
صابر موند و حوضش . . . (sm172)
اعصابم فوق شیری شده ام شب . . . نه عرق دارم نه علف . . . (sm172)
فقط سیگار بهمن مونده . . . (sm50)
(sm120)نمیری خدمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز یه سالی وقت دارم . . . سال پنجمه که دارم دانش گاه رو کِش می دم . . . تا سال شیش وقت دارم . . . (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم غصّه بخوون با من
تو این قفس بی مرز . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm127) (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چه بی صدا نفس نفس . . . (sm50)
مثل من فکر نکن که هنوز وقت داری چشم باز کردم دیدم مثل برره دارم به چپ چپ به راست راست از جلو شیر فرهاد تمرین میکنم.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
میلاد گروه زیر سیگاری فقط یه آلبوم داره !؟ (sm132)
نقل قول:
آهان . . . خب به بین ، کمپانی ها نمی تونن مثل کار گردان یا تنظیم کننده ی یه آهنگ یه کانال تلگرام معمولی بزنن و کارای قدیمی رو با کیفیت خوب پخش کنن !
مثلاً کمپانی شدن که پول در بیارن ، نه این که رایگان پخش کنن . . . بماند که الان همه چیز بر عکس شده . . .
خلاصه توی این آشفته بازار تک و توک آدم با مرام پیدا میشه که چیزی که داره رو با بقیه قسمت کنه . . .
بی خرج تشکر و لاس . . .
می شه قسمت کرد جای این که جنگید . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید بعد از گروه زیر سیگاری که تو گفتی ، گروه پرس راک و شخص فرزاد علی پور ، بیش ترین حسرت من رو برای درک نشدن توی این جامعه ی شخمی داشت . . . (sm50)
انگار همین دی روز بود . . . 1392.02.18 . . . (sm50)
عمو آزادی . . . (sm172)
رفیق روز تنهایی یه روز دستات رو می گیرم . . . برای حسرت نا بود شدن هزاران نفر امثال فرزاد علی پور . . . (sm1)
تو این شب مرگی یِ پاییز . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm2) (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
سلام
چطوری علیرضا جان؟ (sm72)
آنلاین گوش دادم ولی به ترک 7 نرسیده بودم الان شنیدم
به نظر من که شبیه نیست
ترک 8 که بیشتر از لحاظ موسیقی تو مایه های کارهای غربی میمونه تا شرقی
(sm50)
نقل قول:
بلی ، همون یه آلبوم ...نقل قول:
کلا گروه هایی که تو یه دوره ای با شرایطِ فوق العاده تخیلی کار کردن و با کلکسیونی از محدودیت و ممنوعیت بازم بهترین کاری که می تونستن رو تولید کردن ، الان نه دیگه خبری از گروه هست و نه خبری از اعضای گروه ...
چندتا فیلم معرفی می کنم ، اگه دوست داشتید ببینید ...
Hunger 2008
Hard Candy 2005
Cashback 2006
Bronson 2008
Agora 2009
هنوز کبریت رو به طرف خودت روشن می کنی مرد . . . (sm50)
(sm27)
روزهای تکراری ،
شب های بیداری ،
اندوه بی پایان
تاوان صبرِ من ،
هی درد بود و درد
آخر به من بگو ،
ای روحِ پشتِ ابر
این سمِ در ریه ،
این دودِ در گلو ،
این صرفه های لَخت
کی می کُشد مرا ،
کی می بَرَد مرا ... (sm50)
تراوشات ذهن متبرک شده با کرمیکال شخص خودم ...