منم 87 معاف شدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم 87 معاف شدم (sm50)
سلام.دوست عبدلملکی.ایشالله همیشه معاف بشی.به سلامتینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا صادق احوال ؟ رو به رایی ؟
خیلی مخلصیم (sm19)
من شنبه تسویه حسابمه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم معاف شدی؟دوست با ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دوست یگونایه ای ایشاالله همیشه شاد باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکریم داش خوبی؟ ارااااااادت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش من معاف نشدم، رفتم 21 ماه(sm178) شد دیگه شنبه تمومم(sm19)نقل قول:
اگه قبل خدمتت مگیفتی بهت میگفتم نری.حیف دوسال بخدا. واسه این جا کار کنی.ولی خدا رو شکر معاف شدی دیگه تموم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خوبم .عزیزی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]