الان احم.دی نژاد از توالت اومده بیرون داره دستاشو با پیژامه خشک میکنه، از زنش می پرسه:توافق چی شد؟ زنش قابلمه رو پرت میکنه تو کله احم.دی نژاد
نمایش نسخه قابل چاپ
الان احم.دی نژاد از توالت اومده بیرون داره دستاشو با پیژامه خشک میکنه، از زنش می پرسه:توافق چی شد؟ زنش قابلمه رو پرت میکنه تو کله احم.دی نژاد
البته اگه قبلش به جرم اراذل اوباش نگیرنم تو گونی نکننم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر شماس که جنس های خوب رو همون روز اول رد می کنید بره باید یکی درمیون به مشتری جنس خوب بدید که تا روز آخر واسطون بمونه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازتاب «جمعبندی» مذاکرات وین در رسانههای جهان: توافق حاصل شد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مادر سعید جلی.لی داره بهش سرکوفت میزنه:"ببین بچه های مردم چه توافق هایی میکنن. خاک تو سرت کنم، جای تو گاو میاوردم بزرگ میکردم، بهتر بود"
یه اپل استور هم دور میدون ولیعصر بزنن. مرسی.
اراذل اوباشی مگه جرمه ؟؟؟ نه تو باید صبر کنی وقتی اومد از گونی بپری بیرون ... یه کار دیگه هم میتونی بکنیاااا ... گفتی دوچرخه سواری میکنه ؟ خب برو یه دوچرخه بگیر ، فرمون چی میگن ... سوسکی یا خرگوشی یا هر کوفت دیگه ای ... ازونا ... بعد فرمون رو بشکن ... سریع خودتو با دوچرخه بزن به دوچرخش ... فقط طوری بزن که بیافته بغلت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اگه یکی در میون جنس بفروشیم تو آخر ماه میای 80 میلیون چک رو پاس کنی ؟؟؟؟ هر کی زودتر رسید راحت تر خرید مینه ... تمام جنس های عید از بهمن ماه توی مغازه ها هستن ... فقط ملت دوست دارن شب عیدی حجوم ببرن
ناهار چی بخوریم؟
الکی مثلا توافق اصلا برا من مهم نیست
به خاطر یه شب مخ زنی بیام 400-500 تومن بدم دوچرخه بخرم (sm2) تازه دوچرخه سواری هم بلد نیستم (sm81)(sm2)نقل قول:
80 میلیون ؟؟؟؟؟؟ الانه که تشنج بزنم خودمو خط خطی کنم (sm1)
ای کافر بی دین (sm2)نقل قول:
یه نقشه دیگه هم به ذهنم رسید ! میرم پیشش داد میزنم : آمریکا و ایران بعد از 30 سال به توافق رسیدن چرا منو تو به توافق نرسیم گلللللم (sm2)
اگه فقط مخ زنی اونمم برای یه شبه بیا و ازخیرش بگذر ، الان توافق کردن ، با هم میریم لس آنجلس اینهمه دردسر هم نداری دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردی 80 تومن زیاده ؟؟؟ ملت یک سال بیکار نشستن ، چشم و دلشون به شب عیده ... 80 تومن تازه کم گفتم