- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm50)
Gravity 2013 ...(sm27)
(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس توهم زدم
(sm120)
باران - عادت (sm172)
(sm50)
(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مقایسه با ایکس کروزر 685 سه تا برتری داره:
1. وای فای داخلی داره.
2. فرکانس کاری cpu بالاست البته 0.4.
3. نه ماه شرینگ اختصاصی بیشتر.
ولی زیاد تفاوت ندارن، مهمترین برتریش همون مورد 1 هست.
(sm50)
یه چیزی هست که میتونی باهاش شبکه هایی رو که قفل هست، باز کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو نوع داره یکی هوایی هست و یکی دیگه اینترنتی.
هوایی دیگه کاربردی نداره.
اینترنتی هم که رسیور رو به وای فای وصل می کنی و اکانت شرینگ رو هم میخری و شبکه های قفل شده رو میتونی ببینی.
بخند همه چیو به .یرت بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm50)
رپ هنوز اعتراضه توی ذهن من . . . (sm50)
رپ کن کاباره
خالتور اماراتی . . . (sm50)
مانتوی اخرایی رنگ خانوم ره گذر . . . (sm172)
مسافرم کجای زمان گذشته گم شده است
کدام ساعت معکوس . . . (sm50)
(sm50)
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
علاوه بر دیش اصلیت، یک دیشِ دیگه رو در جهت خاصی قرار میدن.نقل قول:
هم از طریق Lan میشه و هم از طریق وای فای. البته باید ببینی رسیور پورت Lan داره یا نه!
نه! اینترنت آنچنانی نمیخواد، فقط وصل میشه رو سرور. تصاویر رو دریافت نمیکنه که بخواد اینترنت زیاد استفاده کنه! فقط قفلشون رو باز میکنه. به طور میانگین 100 الی 200 مگابایت ماهیانه کافی هست البته به مدت زمان استفادت بستگی داره!
صدای پوران . . . (sm50)
فقط صداش . . . (sm81)
(sm74)
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
عجیبه . . . یه دوره ای چه قدر صدای خاص داشتیم . . .
از بین 100 نفر که با هم حرف بزنن ، صدای پوران و دل کش و ابی و خیلیای دیگه کامل مشخصه . . . (sm50)
(sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید سر باز های جمعه رو من وی سی دی یِ اورجینال دارم . . .
چند وقت پیش که رفتم فروش گاه سی دی یِ کرمان ، دی وی دیش رو دیدم که داشت . . .
ولی نخریدم . . .
15 تا فیلم دی وی دی گرفتم ، از دهه ی 60 و 70 . . .
فرصت بشه ، عکس بهت می دم . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه عکسیه نشون میده(sm77)
عوض نشدن
عوضش
عوضی تر شدن
(sm50)
کافیه فقط اول اینو بذاری (@) بعد اسم طرفنقل قول:
Gulben Ergen هست اینکه سهندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت من به فنا رفته
همه چیو درهم نشون میده
(sm2)