ممنون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنایی دارم با همه دیگه شهرت جهانی دارید
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آشنایی دارم با همه دیگه شهرت جهانی دارید
(sm2)باز این رفت یه یوزر دیگه ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه حسین نیست خودشو معرفی کنه(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .. خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 سال ونیم مهمان دو سه ماهه یوزر دارم
بخدا این یکی دیگه من نیستم (sm2) یکی دیگستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نمیگم...ولی این به قول تو تجارت هم یه بخشی از هنره یا حالا خالقش هنرمند نیست بحثش جداست و مفصل تر از اونی که اینجا مطرح کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اینا خوصوصیت سرگرمی رُ دارن یکی در همون سطح میمونه و میشه اثر نازل و مبتذل و چیپ و.....یکی نه پشت بندش چیزی داره اونجا میگی کار خوب! میگی هنر!
امیر المومنین لطف کن یوزر منو عوض کن ابهاما برطرف شه همین اول کار (sm70)نقل قول:
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]