بد سنگین و جدیه آلبوم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بد سنگین و جدیه آلبوم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فنجون قهوه تو غمگین ترین کافه(sm50)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون چیزیه که خیلی وقته انتظارشو میکشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)(sm11)
(sm27)
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم
در وا نشده بیدار شدم بارون میومد
گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم
بارون میومد پس داد زدم کی پشت دره
بیدار شدی گفتی نکنه خوابم نبره(sm81)
نباید عجله کرد...یکی یکی...(sm88)
سیل از توی قاب اومد تو اتاق در وا شده بود
ما غرق شدیم از بس که اتاق دریا شده بود(sm50)(sm81)
ترجیع بند یوسف محشره (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براي كسي كه عزيز از دست داده (sm81)
احمدم(sm81)فکر میگنی واقعا مردی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm170) من ناپلئون تو دزیره
حالا پاروی بی قایق پلی شد(sm173)(sm111)
دوتا چشمام دوتا سرباز مغرورن
که مدت هاست از معشوقشون دورن
دوتا سرباز که چندتا زن تنها
توی دلشوره هاشون رخت میشورن(sm81)
خوراک شبه آلبوم (sm50)
اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود(sm127)
(sm59)
به اعدامی که اُمیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت داره(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا دوباره رسیدم وصیت (sm81)
تیراژ 500
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر تو دلم با اینکه زود شکست
نه باز عاشق شد نه دوست پیدا کرد
نه پای درد دل ِ هرکی رسید نشست
نه سفره ی دلشو پیش ِ کسی وا کرد(sm50)
امیر،همای موزیک ویدیو دادا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای به روزی که آلبوم ممر بیاید (sm50)
(sm2)
(sm2) نقطه عطف موسیقی پاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من متوجه شدم که این دوستمون که داشت آپ میکرد همزمان به ممر هم گفته ، ممر هم با تو در ارتباط بود ، گفتم یکی ادامه بده ، جفتمون منبعمون یکی بود (sm10)نقل قول:
هاست چیه؟(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) نرفته واسه تجدید چاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا رضا درست میگفت در ارتباط با کوشان (sm50)
امیر میخوای باور نکنی ...نقل قول:
دیشب داشتم آلبوم رو آپ میکردم که یهو برقای خونمون رفت ، منم گرفتم خوابیدم ، صبح هم گفته بودم قبلا ، کار داشتم ريا، یه دفه هم لوگین کردم ولی نشد که بیام بگم ، بعد از ظهر اومدم خونه به خدا روم نشد لوگین کنم (sm25)
(sm30)نقل قول:
یه عابر تو خیابونای سرگردون(sm50)
(sm59) شد 3تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان ریده
من حدس میزنم که جنون.. (sm88)
فعلا خبری از فروش امروز نداده دهقاننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزه که نمیره چاپ دوم (sm70)
4تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]