تاریخچه و کوکی ها رو.پاک کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
تاریخچه و کوکی ها رو.پاک کن.
عزیز رفته سفر
کی برمیگردی
چشمونم
مونده به در
کی برمیگردی
(sm172)
کی گفته این خواهش منو تو چشم تو کم میکنه
این التماس آخرم خیلی بزرگم میکنه ... (sm50)
یه میدون تنهام توی این شهر
که بعدت کسی دورم نچرخید
(sm50)
شاعر روزبه بمانیه مجتبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جور میتونی بمون
من با تو سازش میکنم
(sm81)
این روزبه بمانی عشقه لامصب (sm127) (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش میاد دیگه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
این که vcd هس !!!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm50)
(sm81)
همه میگن که تو رفتی... (sm172)
عزیزی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من بدون تو نمیرم تو بهشتم... (sm172)
(sm50)
تو لبات خندونه و تو چشمِ من اشکِ
بی خیال
کی به کیِ
فدایِ سرِ تو
(sm172)
ما به خلوت با تو
ای آرام جان آسودهایم...(sm50)
آقا این از کدوم اهنگ کاور شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یرو سهند از خود فاتح بپرس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غصه نخور سهند
اینجا ما هم غریبیم
(sm25)
سلام دوستان انجمن ف ی ل ت ر شده؟ باز نمیشه در حالت عادی با فی ل ت ر شک ن فقط وارد میشه
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که باز میشه در حالت عادی!
من اینترنت مخابرات دارم باز نمیشه پیغام ف ی ل ت ر میاد عجیبه تازه اینجوری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم ***** کردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینترنت مخابرات ندارم اطلاعی ندارم متاسفانه.
اشتباه بود
این دروغِ عاشقیت واسم گناه بود ...
(sm50)
این جداییمون
جواب خوبیام نیست ...
(sm172)
(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) تو هم که همش ناراحتی داداش (sm172)
رو نیمکتی نشستم که کلی خاطره داره
کنارم کسی نیست و این تو رو یادم میاره
(sm172)
پویا بیاتی - بی جنبه (sm172)
(sm50)
نقل قول:
منم اینترنت از مخابرات دارم . . . انجمن چیلتر شده . . . (sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نوشتم که وی سی دی یِ اورجینال دارم . . . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودش بپرسم که میگه کاور نیست خودم ساختم (sm59)نقل قول:
(sm50)
نبودن کسی، رفتن کسی
مانند قطع شدن دست است.
مشکل نداشتن دست نیست ؛
مشکل یادآوری روزهایی ست که
دست داشته ای ...(sm172)