ولی این جدیده خوبه برا سریالم هه .. :l
وکالشم خوب است ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی این جدیده خوبه برا سریالم هه .. :l
وکالشم خوب است ..
از جهان تنها تورا میخواهم ، اما تو ... (sm50)
چقدر خوبه این عارف (sm171)
با زاهدان بگویید زنگار می فروشم ... (sm50)
از من عبور می کنی و دم نمی زنی
تنها دلم خوش است که شاید ندیده ای ... (sm50)
رفت آنکه پیش پایش دریا ستاره کردی... (sm50)
امید علوعی که شغل اصلی اش خوانندگی است در چند فیلم سینمایی هم با قریشی بازی کرده است. او در تازه ترین پست اینستاگرامش عکس جالبی منتشر کرده که دیدن آن خالی از لطف نیست[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
نگاه کن پرندگان زمستانی چگونه در دل من خود را گرم میکنند ... (sm50)
طبق اطلاعات غیر رسمی، قیمت گذاری پردازنده های Kaby-Lake بدین شرح است:
- Core i7-7700K - قیمت: 349 دلار
- Core i7-7700 - قیمت: 309 دلار
- Core i5-7600K – - قیمت: 239 دلار
- Core i5-7600 - قیمت: 219 دلار
- Core i5-7500 - قیمت: 199 دلار
- Core i5-7400 - قیمت: 189 دلار
این نسل جدید پردازنده اولاش که اومده بود شکست داش .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میریم برا ساخت شیزی شبیه به دیجی کالا .. :l
صب پا نشدیم دانلود کنیم سریال ببینیم الان تفففف ..
من که فرقی نمیکنه 285گیگ دارم (sm2)
(sm3)
البته صب پاشدم ساعت 7 دقیقا زمانی که رایگان تموم میشه .. :l
رییس یه نگاه به این بنداز ... (sm54)
تو جشنواره گرفتی بخاطر همون و الا تا هشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چیکا کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میدونم اون موقعی که من شاتل سرعت 128 داشتم ماهانه شما کوجا بودین .. :l
البته فک کن سرویس خودتم 128 باشه .. :l
من یه زمان قبل ترش نامحدودش رو هم داشتم دیوث هی جریمه سرعت میشدیم .. :l
ببین چقدر خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره پولشم خوبه دیوس ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی پول داری اینو برام بخری 17 اینچی .. (sm74)
17 اینچشه تازه آورده .. (sm74)
دوباره قیمتا بالا رفته مگه چرا انقد گرون شدن اینا یه هو ..
البته دوران این نسل هم تموم شده ..
کم کم میرن رو نسل بعدی پردازنده و گرافیک بهتر میذارن 960 دیگه قدیمی شده ..
(sm27)
(sm2)
تو اینو گذاشتی یا الی ؟! من الان اومدم .. (sm2)نقل قول:
خوبه ولی قیمت نزده طرحش خوبه ولی خوشم از الجی نمیاد (sm118)
(sm50)
پر کن قدح باده که معلومم نیست ... (sm50)
ته بر باد رفته ام بی تو ... (sm50)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال تورنت آلبومای فلک جنیفر لوپز هستم .. (sm50)
اگه سراغ دارین بفرستین تورنت