دیشب شده بودم شوماخر ، رفتم دامپزشکی **** هنرمندان رو پیدا کردم به زور ازش گرفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب شده بودم شوماخر ، رفتم دامپزشکی **** هنرمندان رو پیدا کردم به زور ازش گرفتم
باور داریم بهت ما اقا احسان (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان قهوه قجری را رد نکرده ام ، خوردن قهوه قجری و مرگ قبل اتمام آهنگ، من حدس می زنم که جنون...(sm54)
خو اگه نگرفته بودم ، میومدم میگفتم نگرفتم
شما نمیرینید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اينمسعود علمی ديوث چاخان كرده(sm70)
يزد هنوز آلبوم نيومده فردا مياد(sm172)
نظر منو به ثبت برسون اين ديوث ببينه حواسمون هس(sm59)
اینکه دوستم نداشتی برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست یه روز تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو بدوز روی شونه هات(sm50)
(sm70) گفتم شاید انقد تقاضا زیاد باشه که روز اول بره واسه چاپ دوم . وقتی تو 1 ساعت یکی از فروشگاه های اینجا 80تا فروخته بعید نیس تموم شده باشه البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها...
میشه بگین این کیفیت 320 که گذاشتین با چه نرم افزاری ریپ شده؟؟ یا کلاَ بالاترین کیفیتو کدوم نرم افزار میده؟ (خودم میخوام ریپ کنم).
مرسی..(sm10)
احسان(sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان
راستش نمیدونم از سر ذوق ، جو گیری یا هرچی یه پادکست کوتاه ساختم راجع به آلبوم محسن چاوشی به عنوان یه هوادار
خوشحال میشم دانلود کنید و گوش کنید
نمیدونم خوب شده یا بد ، اولین بارم بود
مدت زمان : 3.56
حجم : 3.61 مگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون
اگه نظری داشتید بگید ، خوشحال میشم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا سابقه نداشت برق بره ، خو اگه نگرفته بودم میومدم میگفتم نگرفتم و خلاص
اصن من پستا رو نخوندم ، تا رسیدم خونه لوگین کردم و به امیر پخ دادم
یوسف سوخت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطبی جان (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی داد آلبومو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیلی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای عقاب اهنگ یوسف(sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
بابا اصن لطف کردی رفتی پیِ ش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که از تو انتظاری نداشت
مرام گذاشتی دمتم گرم (sm10)
عالی بود(sm3)
همه ترک ها خوب بودن(sm3)
خواهش (sm10)نقل قول:
لطف داری شما (sm176)
کم نه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم این یوسف و مصطفی زمانی که تو البوم ازش تشکر شده احیانا ربطی به هم ندارن(sm2) نکنه محسن باورش شده مصطفی زمانی یوسفه(sm2)
همین که نزاشتی آلبوم بره بعد محرم و صفر خودش لطف بزرگی بود!(sm17)نقل قول:
احسان قلب تپنده تاپیک کامینگ سون و اخباری که ما منتظرش هستیم هست(sm10)
آلبوم کیو؟(sm77)نقل قول:
آقا یکی کلیپ لامپو برسونه (sm2)
خوب بود(sm10)تبریک میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAF [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوز وایبر هستی بدمت؟؟(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ممنون
مرسی که گوش دادی داداش
(sm10)
محسن که کنسرت نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مازیار خانوم؟(sm2)میگم بهش ببینم چیکار میکنه (sm2)نقل قول:
رفیقم باهاش بهم زده (sm2)
نه تو این آت و آشغالا نمیرم (sm2)یاهو بیام؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار اپ کنم لینک بدمت همینجانقل قول:
(sm3)
قربانت هوادار خاص(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAF [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]