یه لحظه به خودم اومدم دیدم چقدر خودمو حیف کردم ....چقدر ادمای مفت برام گرون تموم شدن(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه لحظه به خودم اومدم دیدم چقدر خودمو حیف کردم ....چقدر ادمای مفت برام گرون تموم شدن(sm178)
اسمش زندگی بود ولی در اصل جون کندن بود(sm74)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر محمدحسین
در تاریخ : ۱ خرداد ۱۳۹۷
خیلی خیلی مزخرف بود این آهنگ با صدای سینا سرلک عالی میشد ای کاش سینا سرلک میخوند
(sm2)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
شهیار قنبری . . . (sm50)
ترانه در زیر زمین استودیو طنین . . . (sm50)
(sm50)
این پاپ مجاز گوه زد توی موزیک . . . (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی در میون برای ابر فرض بخوونین و پایه مالی کنین . . . (sm3)
ساقی ابر فرض صبح تا شب منتظره دامن دخترا توی کنسرت بره بالا تا راز ویکتوریا بر ملا بشه . . . (sm2)
راز ویکتوریا . . . (sm50)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوحه نیستیم و سرودیم . . . (sm50) (sm127) (sm50)
(sm172) دارو ندار من تو این دنیا
فقط تویی (sm172)
(sm159)
(sm170)(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل آدمای نفهم سخت نیست
تحمل آدمایی که میفهمن
و خودشونو به نفهمی میزنن خیلی سخته!!!(sm50)
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گفت بهش بگو برو خودتو مسخره کن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته منم یک آهنگ برام آشنا بود، صد در صدر میدونستم کاور کردن.
بعد رفتم تو صفحه ی خواننده و ازش پرسیدم، بعد میگه کار خودمه (sm98)
(sm209)
(sm84)
(sm183)
(sm60)
(sm2)
(sm120)
(sm50)
(sm50)
کسی لینکی از این برنامه داره ، یا ضبط کرده ؟
مصاحبه با گلشیفته رو . . .
(sm50)
(sm182)
امشب یک سر شوق و شورم (sm50)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرم بابت راهنمایی شما بسیار لطف کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلک راستشو بگو.این ماچ مال من بود یا اواتارم (sm2)
(sm2)خودتنقل قول: