هادی فوش نده خواهشا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی فوش نده خواهشا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از این همه ابراز محبتت ریدم تو اون ابرازت ولی خدا رو شکر حقوق سربازیم کفایت نون شب رو میکنه دیوث تو برو فکر نون باش(sm2)نقل قول:
دوستان باهم مهربان باشید(sm2)(sm2)
هادی یه 10 مین وایسا بهت میدم.بعدش یه سوال.تو دقیقا کدوم هادی؟(sm2)
مگه چقد میگیری اگه زیاده نصفشو بده ما ثواب داره آخه من شبا گرسنه سر رو بالشت میزارم (sm81)(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی کدوم هادی هستی ؟ (sm2)
آلبومت چیه خودم شاید گرفتم دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اولین باری که برم اونوره شهر میرم میگیرم گاویدی منو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تو چیکار داری.هادی بخاطره من میخواد بگیره پا من حساب میشه .فوضولی نکن(sm2)
دیگه نمیدونم فردا قراره برم بیرون اگه امیرکبیرو خطر نگرفته اگه بود میگیرم واو میفرستمنقل قول:
خخخخخ ریدم تو بالشت(sm2)نقل قول: