امروز نبودم ولی یادت بودم (sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز نبودم ولی یادت بودم (sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) اهنگ خواجه شعر غیاثی
(sm2)خاک تو سر سینجول و رسول چرا همچی فرصتیو از دس دادیم
به گزارش کافه سینما، شب گذشته تله فیلم «دارکوب» با بازی صدف طاهریان از شبکه «شما» پخش شد.
پس از مهاجرت صدف طاهریان به ترکیه و انتشار عکس هایش در اینستاگرام، او به یکی از چهره های شبکه های اجتماعی تبدیل شده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)احتمالن مسئول پخش تو شبکه از فالوراش بوده
(sm74)
(sm2)(sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این یعنی چی ؟
ساقی چه نیش جام مدام و دوری
سرحلقه مجلس باران قوم بی
دنیا نو دم دا گردونه شارا لیلی مجنون داشت بارا دلارا
فرهاد زاده عشق شیرین ویش بی
زلیخا سودا یوسف خیش بی
خسرو معتضد واسه صدف نامه نوشته ...
مرتیکه چش هیز تخمسگ
چون ایشان به هیچوجه در زمره مدلهای زیبا که بعضی تلویزیونهای اروپایی مانند «مدا» میگذارند که به نمایش لباس بپردازند نیستند
اولا این اصن ادعای هنر پیشگی نداشت بخاطر همی عکساش معروف شد دوما تو چرا اینقد حرص اینو میخوری این گم و گور بشه خب بشه دیگه چرا زر میزنی بتوچه اصن
این راه هنرپیشه شدن نیست؛ بزودی گم و گور و فراموش خواهی شد.
مملکت عسلامیو میبینی تو رو خدا هزارتا فساد فسق و فجور جلوی چشمامونه ول کردن چسبیدن به یه نفر
یادمه یه متنی بعد حماسه ممه گلشیفته منتشر شده بود تو شبکه های اجتماعی خیلی باحال بود (sm2)(sm30) تونستین پیداش کنین همونی که میری سوار تاکسی میشی راننده تاکسیه هم میخواد در مورد گلشیفته بگه یارو میزنه تو ذوقش (sm2)
باید در فراغ این درد خون گریه کنیم(sm81)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ینک دانلودشو پیدا کن از نون شب واجبتره(sm2)(sm51)
امیر کجاشه ؟ (sm50)
عارف (sm50)(sm224)(sm101)
دیجی کالا بیاد بره تو فوکم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو کم داشتیم .. :l
ای جان و ای جانان من
دارم هوای عاشقی ... (sm81)
انگار زندگی برایش حقی مسلم است (sm50)
نه ژاپنی ها نابغه اند و نه ما کند ذهنیم!
تنها تفاوت ما و آنها در این است که آنها فرد شکست خورده را تشویق می کنند تا موفق شود،
و ما با فرد موفق میجنگیم تا شکست بخورد!!
الی و بقیه صب به خیر... (sm50)
(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
یا خدا چه کار خفنی (sm54)(sm118)پراگرسیو متال
در من کسی دیگر بود کاین خشمها از وی جهد ...(sm50)
از المپیکه هر چی تیم ورزشی میاد مدالو تقدیم شهدای حرم میکنن
صحنه آرایی خطرناک عسلامی (sm3)
چه کـرده ای تـو بـا دلم که از تو پیش دیگران ..
گلایه هم که می کنم شعر حساب می شود !!!!
دلتنگیم آنچنان کسیست که دلش هوای وطن کرده .. !!!! (sm50)
در مـــــن »
کـــوچـه هـایـی اســت کـه بـا تـــــو نــگـشـتـه ام ..
ســـفـر هـایـی اســت کـه بـا تـــــو نـــرفـتـه ام ..
روزهــایـی اســت کـه بـا تـــــو ســـر نــکـرده ام ..
شــب هـایـی اســت کـه بـا تـــــو آرام نــیـافـتـه ام ..
عـــاشـقـانـه هـایـی اســت کـه بـا تـــــو نــگـفـتـه ام ..
مــی بـیـنـی چـــقـدر بـا تـــــو کـار دارم .. !!!!
با من بمان ..
نفس نکشیده ام پیش از تو ..
هوا اگرهوای تو باشد .. !!!!
غزل نمی شنوم بعد از تو ..
صدا اگر صدای تو باشد .. !!!!
(sm155)
(sm51)لحظه موعود فرارسید
لامصب شبکش بچه بازی کامل نشون نمیده باس شوتایم یا استارز اینو پخش میکردن صحنه هاش کامل میشد (sm2)
سوپرگرل نگا میکنی الی؟ (sm2)
اونایی که واکینگ دد نگاه میکنن
کدوم قسمتشه که فرماندار برمیگرده تا دهن اینا رو سرویس کنه ؟ من تااونجاش دیدم(sm2)
... (sm172)
100نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جان من اینا رو نیگا هر جا میرن توضیح میدن روابطشون چیه طرف کیوسخل میشه