هم پست بخون هم من میرم پست بده اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هم پست بخون هم من میرم پست بده اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ببخشید پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود خوب نیست منم اهلش نیستم خیلی...
خیر ظرفیت ارشد کم هست دانشگاه های مرکزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پردیس و علوم تحقیقات که خوب نیس..
مخصوصا برای تدریس دانشگاه ها از فارغ اتحصیلان مرکز میگیرن..
وقتی شغلی دارم که نمیشه خارج از تهران درس بخونم چه آزاد چه دولتی... باید بیخیال ارشد بشم..
بابامُ بردم بیمارستان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آستینم واست بالا میزنم (sm134)
شما اسمت نوید هست؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بد نده نوید جان چی شده؟(sm10)نقل قول:
همین.. نکش به اف میری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیکشم بابا چون قراره مهاجرت کنم اصلا نمیتونم بکشم...همون سیگار فقط متاسفانهنقل قول:
نه بـــابا اختیار داری اگه نمیخواستم نظر بدید که اصلا اینجا بیانش نمیکردم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اکثر دانشگاه ها.. اینا که تو میگی تو حداقل قرار میگیرن بین چند هزارتا دانشگاه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در روز چند ساعت وقت بزاری با برنامه بخونی میتونی قبول بشی...در هر صورت موفق باشی
- (sm10)