(sm70)برو تو گروه آریان رپرشون شونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)برو تو گروه آریان رپرشون شونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)ها دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب فازی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ماشین پلی مکنم پشمای مردم فر میخوره(sm128)
(sm128)کی ماشین خریدی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال داداشه کش میرم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم انشاا ... بزودی (sm59)
homesick شنیدی؟(sm128)اگه نشنیدی نصف عمرت که هیچی همه عمرت بر فناست
شاغل شدی هر روز ساعت چن تا چن (sm128)نقل قول:
نه باو من از بچگی کیونم پاره شدهنقل قول:
تازه یک دوساله چشبیدم درس میخونم
ماشین میگیریم به هر دو برسم(sm59)
(sm70)نقل قول:
نشنیدم (sm59)نقل قول:
(sm50)مهدی چیز خوبی شنیدی تاپیک کن
18 دقیقه س (sm1)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)دانلود شد
(sm118)اوج گرفت ترسیدم یه لحظه
(sm59) هستم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وب ممر چه استقبال گرمی شد ازم (sm59)
(sm9)
اقا یه مودم آکبند دارم 4 پورت وایرلس میفروشم مال مخابراته آکبند کارت گارنتی هم داره
قیمت 80
قیمت خودش 100 تومنه
با پستم می فرستم شهرستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکن تو کیونت
(sm27) بی ادب
(sm3)وقتی سریال مورد علاقت درست جای حساس اونم تو 10 دقیقه اخر خرابی داشته باشه مجبور شی از نو دانلود کنی
(sm70)
وقتی سریال مورد علاقتو دو ماه باشه که تو هیچ کانالی نشون نده (sm81)
یادش بخیر زمستون میزدی کانال کرج جومونگ بود ، قزوین جومونگ ، پرشین استار جومونگ ، همدان جومونگ ، اینو جومونگ ، اونور جومونگ (sm128)
وقتی اینترنتت حجمی باشه (sm81)
بهترین آلبومی که این چند سال شنیدم عاشقانه خواجه امیری بوده (sm50)
(sm2)بابام عصر یه شبکه نگاه میکرد حدود قسمت 10 شب یه شبکه حدود قسمت 50نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میگم قاطی نمیکنی میگفت نه
(sm2)فقط بی تو با تو اریاننقل قول:
منظورم 3 سال بودنقل قول:
چه دختر هلویی فقط یکم فلویی (sm30)
بابای منم همینطور (sm2) البته با این تفاوت که برای ما غروبیه از آخر شبیه جلو بود ، این دیگه خیلی ستمه (sm2)نقل قول:
(sm51)اون دختره که عین اولیور خرابکاره هفت تیر کشه اسمش هلنانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اواتار بعدیم بشه دوسش دارم
(sm2)من موندم جذابیتش چیه اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو جذابیتی می بینی؟
فقط البوم حریصنقل قول:
تراک 2 و 4 و 6 و 7 و 10 عالی هستن هیچ البومی این همه تراک عالی نداره
علاقه ای ندارمنقل قول:
خا(sm29)نقل قول:
نمی خوام بگم سریال برات از جذابیت بیافته (sm98)نقل قول:
می میره (sm2)
(sm2)لعنت بر تو بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا این مودم 70 آخرش ها (sm98)
تو دنیای سردم ...به تو فکر کردم (sm74)