(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
بنده اینگونه نبوده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین و تنها کاربری که اینجا بسیار مودب ، با شخصیت و دارای پرستیژ بالا بود بنده بودم . اولین و تنها کاربری که در اینجا خودشو گرفت و گفت من فلانمو بهمان ، اسپم الکی نمیداد و فقط شکلک سیگار ( به عنوان علامت :| ) بنده بودم . اولین و تنها کاربری که اینجا با هیچکس دعوایش نشد بنده بودم . اولین و تنها کاربری که هیچوقت تاپیک خداحافظی نکرد بنده بودم . اولین و تنها کاربری از القاب برای کاربران استفاده نکرد و متین بود بنده بودم . اولین و تنها کاربری که اینجا دارای یوزرهای متعدد نبود بنده بودم . اولین و تنها کاربری که به فخرفروشی و ریا و خودنمایی متهم نشد بنده بودم . اولین و تنها کاربری که پولشو به رخ کاربران نکشید و آنها را تحقیر نمیکرد بنده بودم . اولین و تنها کاربری ...
پولمو بده وگرنه به طرز فجیعی خداحافظی میکنم
تو هم که سیگاری شدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوارای وجود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دردی رو دوا نمیکنه باید برم سراغ هشیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) دیوانَه (sm120)نقل قول:
چی میدنی از گذشته ی من
توی دنیا له لورده شدم
اگه ارباب هایی هم بودن
من برای خودم یه برده شدم ... (sm181)
- (sm50)
(sm50)