اینم بعد صد سال حالا یادش اومد نقد کنه
آهنگ خیلی هم خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم بعد صد سال حالا یادش اومد نقد کنه
آهنگ خیلی هم خوبه
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاهِ شادمهر خیلی باحاله (sm121)
این زن سیاه پوسته کیه؟ چرا قیافشو اینجوری کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر حتما خیلی به خدمتکارش سخت میگیره یا شایدم خانومش زیاد سخت میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی حاضره خدمتکاره شادمهر شه اهنگ دقتی حواست نیست کش بره ریلیز کنه (sm2)
فالگیری چیزی نباشه(sm2)
عزیز دلم من نگفتم مربوط به شادمهره ...پستای قبلمو نگاه کنی متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط sssaaaddd2010 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیست قبلش یه سرچ بکنید تا سوتفاهم پیش نیاد
اشعار خانم لاری پور خیلی بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) بله
احساس میکنم شادمهر خودش میخواد البوم رو پخش کنه یا اگه اینطور نبود حالا که همه چی رو سپرده به فرشباف امیدوارم اونم کاری کنه که بشه از داخل هم البوم رو خرید و حمایت کرد