باز بحث کتاب را بنداریم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاگوزیستی ک گرفتی چطور بود راضی بودی؟(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز بحث کتاب را بنداریم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاگوزیستی ک گرفتی چطور بود راضی بودی؟(sm70)
از دست تو حدیث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تو از کجا می دونی من کتاب خریدم ؟ (sm59)
ینی از کجا میدونم(sm51)(sm70)نقل قول:
من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی کجاس بوی وطنو میده(sm81)
(sm120)
راستی مدیرمونم بوی وطنو میده (sm81)
(sm59)
(sm70)نقل قول:
همش اینجایی کی درس میخونی پس(sm142)(sm70)
مدیر فقط بوی ویندوز 10 و ارتقا جهان میده (sm2)
من هنو جهانمو ارتقا ندادم (sm120)نقل قول:
نه بابا من ماهی یه پست هم نمیدم برو ببین(sm81)(sm70)نقل قول:
آره تو ک راس میگی میدونم(sm59)نقل قول:
(sm74)(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم یه ساله زیر نظر دارمش قیمتا رو بروز نمیکنه بره بالا با همون قیمت سابق میده
سایت خوبیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
نیزه ی نم بادِ شرجی وسط دشت تابستون
تازیانه های رگبار توی چلّه زمستون
نتونستن،نتونستن جلوی منو بگیرن
از منِ خسته ی خسته شوق رفتنو بگیرن
حالا که رسیدم اینجا پرِ قصّه برا گفتن
پر نیازِ تو برای آه کشیدن و شنفتن
تورو با خودم غریبه از خودم جدا می بینم
خودمو پر از ترانه تورو بیصدا می بینم
من سرگردون ساده تو رو صادق میدونستم
این برام شکسته اما و رو عاشق میدونستم ..
(sm88)
شکن شکن
که شیارت کنم شکن
که شیارت کنم ز شرح شاهد و شور آه ... (sm50)
میر انجمن آهنگ بگو بگو نامجو تو کدوم آلبومشه ؟
می موس ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی که شام آخر بود به دست دوست خنجر بود ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومشه !?؟!
هر دو
Hands of Stone 2016
(sm118)
همون می موس صحیح تر می باشد .. !!!!
داره پست میده ...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
واران وارانه ... (sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1329 بار دانلود شده (sm2)(sm51)
در حریق تن بسوز(sm50)
آبی یعنی دل من
همین امروزو فردا دل میزنم به دریا
(sm50)
من دنیا اومدم تورو ببینم و برم ... (sm50)
اسم من از یاد تو رفت
ای آنکه در آینه ای
این چهره ی خسته منم
(sm50)
برای من نوشته گذشته ها گذشته(sm50)
تمام قصه هام هوس بود(sm81)
کی شود روزی بیایی به دیدارم
تا ببینی کرده دوری غمگین و بیمارم (sm172)
تو سکوت می کنی
فریاد زمانم را نمی شنوی
یک روز من سکوت خواهم کرد
و تو آن روز برای اولین بار
مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید ... (sm50)
حامد بهداد (sm50)
امروز چه روز بدی بود .. (sm172)