خوبی میلی میلی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ششم آمرداد تولد محمد طاهاست (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبی میلی میلی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ششم آمرداد تولد محمد طاهاست (sm127)
رو گونه های من به یاد تو همیشه اشک جاریه
تو فکر میرم میپرسم از خودم چه روزگاریه
چه روزگاریه ... (sm181)
مثل همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم نمیاد بزرگ شدنش رو تبریک بگم چون میدونم وقتی بزرگ شه همش دلش میخواد به روزای بچه گیش برگرده
ولی تولدش پیشاپیش مبارک (sm127)
هر روز پاییزه ...
کی هی سوخت واست جاده روشن بشه ...(sm181)
دیگه قیلون و سیگار هم آرومم نمیکنه ... (sm1)
آره اما یادمونم نره وقتی بچه بودیمم همش دلمون میخواست بزرگ بشیم ، کلا هیچوقت از وضعیتی که داریم راضی نیستیم ، وگرنه هر دورانی خوشی های خودشو دارهنقل قول:
فدات (sm127)
من یه عمر رو صورتم خنده نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار است تحریم ها
لغو شود
همینطور اگر پیش برود
بزودی
تحریم های یک جانبه و
ظالمانه تو هم لغو میشود و
باز مرا می بوسی،
عزیزم.(sm127)(sm50)
شبتون آروم رفقای جان (sm127)
خداحافظ فلافل
سلام مک دونالد