این که به نفعته خب میدونی اون گرون تره تازه پول پیک هم داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این که به نفعته خب میدونی اون گرون تره تازه پول پیک هم داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم برم همونو بگیرم و به تو دیوث باج ندم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه ماهه که میخوای بگیری .....حالا بعدا رمیکست دراومد امیر بعد از 2 هفته گذاشت حالت جا میاد (sm2)نقل قول:
نبود مهدی یراحی ؟ آلبوم جدید (sm2)
در روابطه کاریه من و امیر دخالت نکن(sm59).این که میگه معطل میکنم و اینا همش رو شوخیه.واسه البوم که کارامو نمیزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم امیرکبیر شهرام ناظری مال آوای باربد که کلا پول خون پدرشون رو روی آلبوما میزارن
اوه اوه اوه
اقا من سرجمه 10 تومن بیشتر تو جیبم پول ندارم .یه البوم در حده همین بودجه معرفی کن اشترم(sm2)
دوتا سی دی هم هست دیگه خودت حساب کن
نگو میلاد.شب خوابم نمیبره(sm2)(sm2)