آلبوم گاهی سه گاهی از معتمدی رو ماهور 700 هزارتومن خریده بود الان بیپ گذاشته است 3 هزارتومن - اونموقعه 5 هزاتومن بود
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم گاهی سه گاهی از معتمدی رو ماهور 700 هزارتومن خریده بود الان بیپ گذاشته است 3 هزارتومن - اونموقعه 5 هزاتومن بود
حالا این البومه که اشترم میگه چند باشه خوبه.10؟ 15؟
اون یغماییو 8 دادم
یعنی BMW ؟ تو راستی شغلت چیه ؟ دست منم بگیر فقیرم به خدا (sm2)اگه چیزم بخوای بت میدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پس.تیبا.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فوضولی در حریم شخصیه بقیه نکن(sm2)
من فک کردم قبلا رنو داشتی الان عوض کردی پراید گرفتی (sm2)فتوشاپه بابا توام گرفتی مارونقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا بحثه ماشینو بیخیالش شو که الان میان میگن ندید بدید اومده کلاس بذاره.خواستی ازش عکس میگیرم برات پخ میکنم خیالت راحت بشه.یه فرغون هم هست اسمش بنزه اونم خواستی برات میفرستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بفرست منتظرم (sm120)نقل قول:
چه مصیبتی داریم.الان تو فکر کنی دروغ میگم یا راست میگم چه تفاوتی برای من داره؟(sm2)(sm2)نقل قول:
ولی میرم همین الان یکی برات میگیرم
خب خیلی فرق میکنه پامیشم میام اصفهان یه دوری با هم بزنیم دوست دخترمم میارم تا با همون بی ام و تعلیم رانندگی نشونش بدیمنقل قول:
(sm2)