ممر دیگه هیچ جا هیچی ننویس تا اون مصاحبه موزیک پارس
من امروز از دو سه خبرگزاری تماس گرفتن ، گفتم حوصله نوشتن ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر دیگه هیچ جا هیچی ننویس تا اون مصاحبه موزیک پارس
من امروز از دو سه خبرگزاری تماس گرفتن ، گفتم حوصله نوشتن ندارم
یه ریمیکس هفته پیش دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا خبری نیست
اینو کجای دلم بزارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
etefaghe khasi nisنقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
zendg ruz be ruz gand taro sakht tar mishe...
sob ta shab sagdo baz .......(sm54)
تفنگ سر پر بوی مرگ میده ..........
- (sm88)
گفتم اگه دپ نیستی گوش بده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ghorub shod hame raftand
خودکشی چیه دیوونه خدا نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشام ترکید(sm50)
برره موزیک نظرسنجی زدن ، دزیره و جز کلی رای آوردن ، بقیه همه صفر (sm2)
خیلی سعی داری منو دپ تصور کنی خخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
منظورم ملودی تنظیم و ایناشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)انگوزه ای هم نموندهنقل قول:
راستی تا یادم نرفته کوشان ریده(sm120)
اشتباه گرفتی خخخخخخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی ملودی و تنظیم بسیار خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو، زنده باشی...
یه خورده درگیرم، به همون وبلاگ بتونم برسم هنر کردم
فــیــس بــوک رو هم چند ماهه غیرِ فعال کردم کلاً
+
جای شهدا خالی...
اشرف حجت زاده کجا بود ؟؟؟؟؟؟؟
- (sm70)
آخر وصیتنقل قول:
کسی لینک خرید آنلاین نداره ؟
الان بگی جز سبکش چیه میگن ترنسی که کیک هاش رو یکی در میون گذاشته (sm2)نقل قول:
مادر جان مینا ؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تُف به این زندگی که مارو کرد
اولش قبر و آخرش قبره...
(مهدی موسوی)
تو ترک وصیت
دوست داشتنی رو میگه دوست داشت ثنی
مشکل میکسه یا تلفظ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm25)
آها یه کوچولو تازه دقت کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خند!؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای محسن کلک تولد اسپاکو آلبومو منتشر کرد
- (sm19)
(sm2) من یه دقه غروب اینجا گفتم فانک راکه ، طرف اون زیره رفته تو طویله نوشته طبق کارشناسی هایی که به ریزه کاری های آهنگ کردم ، سبک این آهنگ فانک راکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
کلی عکس رسید ، بریم دخترای مردمو دید بزنیم (sm120)
اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم!؟
(sm2)نقل قول:
خیال میکردم برای پیشونیم یه خونه ی کوچیک رو شونه هات داری (sm81)
مگه ما مثل شما تک خوریم(sm25)نقل قول:
البوم میاد به هم میرسونیم(sm25)
اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود(sm172)
البته تاریخ انتشار خارج از اختیار محسن بوده (sm168)نقل قول:
میخندد به شب ، شب میشود چشمانش. آلوده اش میکند به اشک ، خنده با طعم پس گردنی های پدربزرگ ، تا کنون خورده ای؟! مزه اش هم بد نیستنقل قول:
خواهشا اگه خرید آنلاین داره آلبوم کمک کنید ضروریه (sm25)
از دیجی کالا بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]