[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس جهنم اینه!
هرگز به این شکل درباره اش فکر نمی کردم..
یادتون هست: گوگرد، آتیش، سیخ...
آه! عجب حرف های مضحکی سال ها در مغزمان فرو کردند!
احتیاجی به سیخ نیست!
حالا فهمیدم: جهنم همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه.
*در بسته -ژان پل سارتر
هادی من دیگه کم کم میرم بخوابم اگه پیدا کردی لینکش رو بده مرسی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ سلامه داریوشه که تو آلبوم سلام ای خاک خوب مهربانی هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ورژن اون فرق می کنه
مرسی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم یه چند قسمت گوش کردم خوب بود حالا باز بستگی داره مهمان کی باشه تا دانلود کنم.
باور می کنی می زنم رو دانلود گوشی هنگ میکنه؟(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه برای همه است فقط واسه پولدار ها نیست روزه برای اون کسی که اعتقاد به خداوند و دستوری که داده دارد... شاه و گدا نداریم
دقیقا، عالی گفتی فرهاد (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوری آب خرمشهر و آبادان و اروندکنار(sm170)
(sm50)
(sm50)
مراقب امتحان بودن (sm3)
شمام مثل من نمی تونین از آپلودبوی دانلود کنین (sm3)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaz64 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام .
بابام اجازه نمی ده . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت نداری !؟ (sm132)
(sm50)
(sm74) کیومرث ملک مطیعی (sm50)
یه پیرمرد دوست داشتنی (sm81)
گذاشتم دورهمی دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین و آخرین چیزی که دین مبین اِسمال یاد آدما می ده اینه که : به جای همه تصمیم بگیری . . . (sm3)
کدوم خدا !؟ (sm2)
مهندسی یِ تکنو لوژی یِ نرم افزار خووندی فرهاد !؟
اون کسی که بهت یاد داده :
شاه و گدا ، پول دار و بی پول ، فرقی ندارن توی روزه گرفتن ، آخرین تکنو لوژیش یه لامپ صد توی اتاقش بوده ، برای حامله کردن دختر 12 ساله . . . (sm50)
(sm77)
نقل قول:
تو خودت بی اعتقادی کفر میگی مشکل خودته گردن بقیه ننداز
درود خدایان برتو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
جوش نزن . . . تو هم دیر نکردی . . . (sm2)
2 نوع روزه داریم ما .
یکیش که یه ماهه
طبقه متوسط به بالا .
اونم نه همه ! آدم خوبم داریم ولی اکثرا همینه که من میگم
اونایی که تو 11 ماه هر کاری می کنن این یه ماه رو تلافی می کنن
و اما دوم .
طبقه ضعیف یعنی من که تو کل 12 ماه روزه داریم . (sm50)
یاد هامون افتادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث فیلم یوسف و زلیخا بود گفتم یادی از اون فیلم کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
پسره چکار کرده روزه بوده لحظه افطار آب یخ خورده به کبدش فشار آورده فوت کرده (sm25)(sm3)
چه ربطی به اکانت داره.با وای فای خونه و مغازه تست کردم.لینک دانلود میده ولی دانلود نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت کلاً یه خط در میون مشکل داره . . . (sm25)
ولی قبول کن : هر چه قدر پول بدی آش می خوری . . . (sm59)
بیا با اکانت من تست کن ، به بین دانلود می شه . . .
همگانیه (sm2)
نقل قول:
(sm59) (sm2) (sm59)
این شاتلم خیلی حرام زاده بازی داره میاره .
از نت ملت حجم می خوره بعد همونو پیشنهاد ویزه میذاره عجب بابا اینا دیگه کی هستن
بدبختی 1 گیگ می گیرم 3 ساعت نمی کشه تمام والا مصرف ندارم شاید 500 مگ (sm98)
نقل قول:
همه جا رنگ اسمون خدا یکی این شرکت ها اعتباری نیست
باز مخابرات خیلی خوبه چون حجم نمیخوره افت سرعت هم نداری پدر همه اینا مخابرات هست
نبرد قادسیه . . . (sm50)
یادش بخیر (sm172)(sm50)
(sm50)