پاک کردی هادی حالا کیو جایگزین کنم(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
پاک کردی هادی حالا کیو جایگزین کنم(sm178)
آها اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فکر میکنه باید مثه عربای قبیله ی قریش صدر عسلام با پول همه چیرو درست کنه . نزاره زنش از خونه بیاد بیرون چون آرایش میکنه واسه مردم !
من خودم تجربه کردم گفتم که اگه پول داشتم همون 2 سال پیش ازدواج میکردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل تنها منم نیستم مشکل اینجاست تو اینجا همه فکرشون به پوله مخصوصا آدم بچه شهرستان باشه دخترم باشه با خانواده ضعیف بیاد بگه شوهر پولدار میخوام تا ازین وضعیت دربیام تا در رفاه باشم ....فرهنگ شهرستان تا خود شهر کرمانشاه خیلی فرق میکنه ....حالا تو دیگه تهرانی
هادی غلط کردم (sm81) پول پست دادی
تو غِلَت میکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که کاملاً جدی گفتی 70 رنگ مو لباس و آرایش واسه مردم = جاهلیت صدر عسلام
مگه میخوام اسیر بگیرم این چه حرفیه اصلا غلط کردم .....من اصلا شبا تا یه فصل کتک سیر از زنم نخورم خوابم نمیبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هركسي بايد با كسي وصلت كنه كه در حده خودش باشه.نه يه كسي كه پولداره و انتظاراتشو نميتوني براورده كنينقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسیر هستم هادی (sm81)
من الان اینی که گفتم بچه شهرستان بود به نظرت پولداره ؟ (sm54) یه باره دیگه قشنگ بخون میفهمی چی میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باید یه دختر گیر بیاری در حد و اندازه ی خودت تا بتونی توقعاتشو برآورده کنینقل قول: