بنده خدا شرطاش عقلاني بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم دمش گرم قبول كرده بوده از خونه مامانت شروع كنه
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده خدا شرطاش عقلاني بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم دمش گرم قبول كرده بوده از خونه مامانت شروع كنه
این بقلی هادی خوشگله هست(sm46) اینم منم فشارش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شك نه.امنيتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بهش میگفتی من الان پول ندارم باید برم سر کار پول جمع کنم . دیگه دو روزه که آدم پولدار نمیشه ! مگه همه اولش پول دارن ؟نقل قول:
خود دختره منو خیلی دوست داشت ولی داداشای احمنقی داشتن ...خیلی دسته باال میگرفتن حالا خودشونم 2 هزار نداشتن ...میگفتن دختر مردم هزار تا امید و آرزو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این درست که آرزو داره .....ولی به قول همین شما پول تو همه چی خلاصه نمیشه .......
آخرش با یکی ازدواج کرد که قیافه نداره و دم به دیقه بش میگفت حروم زاده ولی در عوض پولدار بود (sm3)
(sm50) تنم جانم بسوزد بی قراری دل من دل من دل منت کش من ای های(sm127)(sm51)
ببين منطقي باش.تو خودت دختر داشته باشي به كسي ميدي كه مايحتاجه اوليه زندگي هم نداره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نميدم تو هم نميدي دري وري هم نباف(sm2)
پسره بره اون مايحتاجو رديف كنه بعد دوباره بره خواستگاري.مايحتاجم منظورم خونه و ماشين نيست
(sm2)نقل قول:
هادی جواب بده (sm1)
تو که رفتی صحرای کربلا کهنقل قول:
مگه میگه مایحتاج زندگی ندارم ؟ خوب اگه اینطوری باشه هیچکی نباید ازدواج کنه . دختره گفته باید پولدار باشی بعد از چند وقت خونه بخری تو شرکت کار کنی ! اینا مایحتاجه ؟