به تمام رئیسای صدر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به تمام رئیسای صدر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده که اومدم وسط بحثتون ... ولی اشتباهی که من کردمو مثل ... پشیمونم شما مرتکب نشو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن شاید الان اون چیزایی که فکر میکنی برای به دست آوردن دلش لازم داری رو نداری (گیتار و شاسی بلند و ...) ولی یه درصد فکر کن اگه دلشو به دست بیاری همه ی دنیا رو داری ...
یه بار که هیچ اگه ده بارم ضایعت کرد برو جلو به خدا ارزششو داره ... فقط در فواصل زمانی خاصی باشه و اگه دیدی لحنش تند شده پا بزار رو دلت و کم کم فراموشش کن، چون نه تنها دلشو بدست نیاوردی که داری ناراحتشم میکنی ...
بازم شرمنده که دخالت کردم ... دوست دارم همه ی زنگیمو بدم تا یه بار دیگه ببینمش ...
تو مشکل داری.. از اونایی هستی که میگی والا با اون نوناشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلاش کن خوبه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکل دارم ؟ (sm56) کدوم نونا ؟(sm120)
مثل همین الان که از مشکل خودت رو برگردوندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوکشو نشنیدی؟(sm120)نقل قول:
خیر (sm120)نقل قول:
طرف میره تو صف نونوایی... حواسش نیست.. یهو میگوزه.. همه نگاش میکنن.. روشو اونور میکنه میگه والا با این نوناشون(sm120)نقل قول: