معلوم نیست اوایل پاییز یا اواخر پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلوم نیست اوایل پاییز یا اواخر پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود 10 تا بود عالی میشد هم با کیفیت هم به اندازهنقل قول:
مسعود 10 تا بود عالی میشد هم با کیفیت هم به اندازهنقل قول:
ب هرحال چ اول چ آخر نهایتا تا آذرماه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره ب شادمهر اطمینان کنیم...البته از شادمهر بعید نیست اگه ببینه درخواست ها زیاده 2تا آهنگ دیگه ب آلبوم اضافه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنا میتونه اضافه کنهنقل قول:
حسین اوایل پاییز رفت تموم شد(sm59)نقل قول:
الان در اوسط پاییز به سر میبریم(sm120)
بانظرت موافقم. ولی این حرف من رو رد نمی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود کنسرت هم نیاز به آهنگ داره.
من حس می کنم یک جورایی توهین به هواداره بعد از این همه مدت معلومم نیس که کدوم کار مال خودشه با این شاعرای دوزاری (نظر شخصیم) 8تا تراک فقط 8 تا، برای تا چند سال بعد
از هوادارای عزیز معذرت می خوام منم از خیلی سال طرفدار شادمهرم منتهی ازش دلخور شدم و این نقد ها باید بشه تا همیشه شادمهر رو تو اوج نگه داریم.
8 تا خیلی کمه!!!نقل قول:
(sm25)
چرا آب میره جای اینکه زیاد شه!!!