آیا هنوز روی پای خودت گریه می کنی؟ (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا هنوز روی پای خودت گریه می کنی؟ (sm81)
(sm2)که بعدا یواشکی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازش کن مرا مادر که فرزند تو غمگینه ... (sm172)
نوازش کن منو مادر با دستای پر از پینه ات ... (sm172)
فرزند منصور خان پور حیدری : پدرم وضعیت خوبی ندارد و توده ای که در ریه اش هست غیرقابل مهار است، از همه میخواهم برای او دعا کنند.
منصور خان ... (sm1)
(sm50)
Samsung Galaxy C9(sm74)
Charlie Puth چه صدای گوگولی داره(sm127)
(sm51)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(s m59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm59)(sm5 1)
(sm2)
(sm120)
(sm81)
(sm118)
سلام پسر(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm79)(sm181)(sm184)(sm242)(sm161)
سرباز در چه حالی ...
در حال بیحالی(sm59) کدومی یوزر قبلیت چی بود؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MrCrow
(sm70) چه خبر میلادوووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نیست به جز بی خبری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو(sm59)نقل قول:
خب دوستان مدیرا خوابن الان میخوام عکس خاک بر سری بذارم(sm2)
درود بر خودت ، تنهایی ... (sm176)نقل قول:
هادووووو فک بزن مردم از بی حوصلگی(sm2)
شجریان پسر - ساز و آواز دلبر عیار ... (sm50)
(sm111)
(sm215)(sm152)(sm94)(sm95)(sm234)(sm209)(sm230)(sm 109)(sm219)(sm213)
آن کس که بداند و بخواهد که بداند
خود را به بلندای سعادت برساند
"آن کس که بداند و بداند که بداند
اسب طلب از گنبد گردون بجهاند"
آن کس که بداند و نداند که بداند
با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند
"آن کس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند"
آن کس که نداند و بخواهد که بداند
جان و تن خود را ز جهالت برهاند
"آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند"
آن کس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند ... (sm50)
ابن یمین ...
(sm27)
دیوث فردا الی میاد ببینه این همه زر زدی میزاره شونت (sm2)
ک.یرم تو الی جرات داره چونم بذاره تا با مارم آشناش کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو دیوث زشته .. (sm39)
خره من شوخی کردم (sm2)ویرایش بزن دلیل ویرایشم بزن غلط کردم (sm2)
سلام نازنین خوبی ؟! (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده الان دارم دی وی دی کپی میکنم .. (sm2)
به تو چه(sm39)(sm2)نقل قول:
فکر کنم جمله ات اینطوری اصلاج بشه بهتره(sm2)نقل قول:
ریدم تو سرت سرباز عسلام (sm2)(sm128)
برین به سر خودت *** تو کست کردن(sm2)نقل قول:
(sm50)(sm27)
بر درخت زنده ی بی برگی چه غم !?؟!
وای بر احوال برگ بی درخت .. !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرت