از کیون کیونجلوتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کیون کیونجلوتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چش هیز اینجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گارنده نیز اگر روزی به واسطه استخدام در شرکتی سوالهای گزینش در مورد مسائل مذهبی و یا انجام مستحبات باشد، برای اینکه به هدف خود برسم، قطعا در پاسخ به این سوال که چند بار تا کنون به نماز جمعه رفتهاید؟ میگویم من هرهفته در صفوف نماز جمعه در دانشگاه تهران حاضر میشوم و تکبیری غلیط نثار میکنم. (sm2)
(sm50)
(sm50)
ما شبی دست براریم و دعا بکنیم
غم هجران تورا چاره ز جایی بکنیم
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
<?php if (strlen($post->post_title) > 30) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 30) . '...'; } else { the_title(); } ?>
اگه 10 تا میخوای به جای 30 بذا 10 ..
جای ... میتونی .. بذاری مث من .. (sm2)
صفه pm های من به هم ریخته س ..
سفارش دادم خانومه زنگ زد گف یکشنبه میرسه .. (sm118)
بالای 100 تومن خرید هزینه پسنی هم نداره .. (sm118)
مال چی میخوای په ..
خی این css هس ربطی به تعیین کاراکتر نداره ..
باس sql بنویسی براش ..
یا جاوا اسکریپت ..
خو الان هیچی به من نشون ندادی من بهت بگ که ..
الان اونجاییکه متن رو وارد میکنی رو باس نشون بدی ..
این مال php هس ..
منم php کار نیستم ..
کد PHP:
function get_excerpt($text, $numb = 200) {
if (mb_strlen($text) > $numb) {
$text = strip_tags($text);
$text = substr($text, 0, $numb);
$text = mb_substr($text, 0, mb_strrpos($text, " "));
$etc = " ...";
$text = $text . $etc;
}
return $text;
}
باید تو کدای php بگردی دنبال element براش اینارو تعریف کنی ..
رمز فایل و ندونی راهی هست پیداش کرد ؟
چه فایلی ..
سریالرو نصفشو دیدم خیلی خوبه..چقدر پسره خوب بازی میکنه..خیلی دوسش دارم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا عشق مخقی هم بازی کردن قبلا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خیلی باز بیتر از اینه ..
لینک دان تا 16 عددارو عوض کن ..
زیپنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکی که دان کردی رو بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق مخفیو دیدم..تو باغ مخفی بود پسره نه عشق مخفینقل قول:
الان ندارم لینکشو پسوردش dlera داره ولی نمیدونم کاملش چیهنقل قول:
مگه بکشم خلاصم کن رو نمیگی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان هاید و جکیل رو داری میبینی !?؟! (sm2)
الی خوب اینو میشناسه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این لینکی که دادی چیه؟ بکشم خلاصم کن و دارم میبینم دیگه(sm120)نقل قول:
خب این بابا تو عشق مخفی بود دیگه ..نقل قول:
اون دختره هم هس دکتره ..
عشق مخفیو دیدم من..پسره تو باغ مخفی بودا نه عشق مخفینقل قول:
په این از کجا اومد ..نقل قول:
چقدر همشون شبیه همن اخه شبیه اون پسرم هست تو باغ مخفی..عشق مخفیو خودم بهت گفتم ببین اومدی به خودم میگی ببین(sm120)نقل قول:
نقل قول:
خخخخ دیدی حالا ..
ولی خیلی خوبه ها ..
اره بابا خوب بود اونم..ولی اینم خیلی خوبه..میگن لی مین هو فیلم سینمایی بازی کرده جدیدانقل قول:
من برفتم .. (sm27)
فقط همینو بزننقل قول: