نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا به پسر دایی بگو بریم دریا منم میام (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا به پسر دایی بگو بریم دریا منم میام (sm2)
بابا کسکشن همه شون .. یه مشت جاکش از عموم بگیر برو تا آخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به غیر از یکی 2 نفرشون
تهرانه... دیروز از اونجا زنگ زد گفت جمعه میریم اگه نپیچونه(sm2)
اگر پیچوند یکی بزن پسه کله اش...نقل قول:
بگو نیامدی هم نیامدی فرهاد میاد (sm2)
از عمو م بگیر برو تا اخر انگار به رگبار بستی گاز اشک اورم بنداز وسطشون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ که چقدر من بدم ازین آواتارت میاد (sm2)(sm30)(sm3)
کلا با کت و شلوار کروات مشکل داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم یعنی یکی توشون خوب پیدا نمیشه . به غیز ازون یکی 2 نفره که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دقیقانقل قول:
بچه بودم هر سال به زور بابام برام می گرفت هر چی می گفتم بابا نمیخوام (sm2)
حالا جدا ازون ازین یارو هم خوشم نمیادنقل قول:
نقل قول:
احتمالا اون دو نفر هم ماسک ضد اشک اور داشتن خوب موندن ...(sm2)
ولی بازم بچگیا چقدر فکر می کردی زندگی خوبه (sm50)
با قیافه شم مشکل داری (sm25) (sm2)نقل قول:
خب اون موقع ما همچی بسته بود به دودولمون(sm70)نقل قول:
اصلا دنیا جور دیگه ای بود زندگی ها خوب الان ریدن تووش بد زمانه ای شد
اره یه جور ژست گرفته انگار کیه ..
بابا هر کی باشه آدم تو هر پست و مقامی یه ملتم زیر فرمانت باشه آخرش می میری .
مثل اون رضا خان ببین از کجا به کجا رسید که حالا جسدش همین جور افتاده بود لای نخاله ها
به نظرم نه باید زیادی آدم حرص بزنه نه زیاد خودشو بگیره اونم سر هیچی .
نقل قول:
اره یک مقدار ژست مغروری دارد ولی تو دلش هیچی نیست یک لبخند با نمکی زده (sm2)
نقل قول:
اگر من این اواتار گذاشتم چند دلیل داشت.
1- قالب صورتش و مو هاش دقیقا مثل خودمه
2- خوش تیپ
(sm51)
ولی من مغرور نیستم خیلی خاکی و خونگرم هستم .نقل قول:
تو چرا اواتارت خالیه عکس نمیذارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز امشب در اوج آسمانم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از اذان صبح، نذرم روا نشد
اصرارهای من شکل دعا نشد
گفتم خدای عشق، اشعار من دَرَک
با او بگو چرا شب جابجا نشد
این اشتباه من یا جرم عشق بود
سارا چرا نشد؟ لیلا چرا نشد؟
خونم ز رگ جهید، از استخوان گذشت
کانسرو خون و عشق هم خونبها نشد
گفتند نذر کن، یک جوشن کبیر
نذرم هزار شد... اما روا نشد
من نت به نت شدم، سی لا ر ِ می دو فا
این نظم مرتعش ، آخر صدا نشد
عالی جناب من رفت و غرور ماند
سهمی که تا ابد از من جدا نشد
تقدیر هم نخواست، من باختم، قبول
جرم خفیف عشق هم... بر ملا نشد
گفتند نذر کن، یک مکه... کربلا
صد مکه ساختم، صد کربلا... نشد
در انتهای سعی، در من یزید عشق
تا آخرین نفس، ماندم... چرا نشد؟
هم شعر مرد و رفت، هم کربلا نشد
من خستهام، بجنب، دیگر نمیکشم شلیک کن رفیق...
نذرم روا نشد کاغذ مچاله شد
می در پیاله شد
ساقی قضای شعر در من ادا نشد
او رفته است، من بيخود نشسته ام
آن سقف مشترک قسمت به ما نشد
نذرم هزار شد... اما روا نشد
هم شعر مرد و رفت هم کربلا نشد
آن سقف مشترک قسمت به ما نشد
کانسرو خون و عشق هم خون بها نشد . . .
اندیشه فولاد وند . . . (sm50)
با او بگو چرا شب جا به جا نشد . . . (sm50)
راضی باشد با ستارگانمنقل قول:
سیگار می طلبه لا مذهب . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm51)
نبود تو اکانتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این که پاک شده
دوباره آپ کنم؟
چیز خاصی که بدردم بخوره ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثرا رو داشتم
مال خودته ، یا کسی فرستاده ؟
آقا حاجی (sm2)
شریفی نیا و هدیه تهرانی
(sm50)
توام بی کاریا نگاه چی میزاره (sm2)
اگه یروز نبینمت
تو بغلم نگیرمت
از تهِ دل نبوسمت
میمیرم
(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاجِ عروسیتو برات
خودم هدیه میخرم
غصه نخور
حرفاتو
من
پیشِ کسی نمیبرم
(sm172)
آره میدونم ولی من همون که توی کلیپه رو میخوام(sm172)نقل قول:
اَی خِداااااا(sm70)نقل قول:
پسره ابلهی بیش نبوده آدمی که روزه نمیگیره آب یخ براش سمه اونوقت روزه هم باشی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتک منم همینجوره حجم زیاد مصرف میشه البته خودشون توی سایت نوشتن به ازای هر گیگ مصرف از نت خارج دوبرابر کم میشه(sm98) ولی بازم مصرفش بالاس(sm178)نقل قول:
با عرض معذرت ک.یر تو پدری که بخواد مخابرات باشه به قول هادی ریدم پس کله اش(sm2)نقل قول:
بهت چی گفتم(sm59)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
پس بالاخره عکست رو دیدیم(sm173)(sm59)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول به تو و امین حبیبی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)(sm46)(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبا بیدارم تا سحری و بعدش هم میخوابم دیگه نمیتونم نت ایرانسل بگیرم چون من معمولا 5 تا 8 میگیرم.(sm172)نقل قول: