دوستان سایتی برای دانلود شوهای ترکی که از تلویزیون هاشون پخش میشه سراغ ندارین ؟ (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان سایتی برای دانلود شوهای ترکی که از تلویزیون هاشون پخش میشه سراغ ندارین ؟ (sm132)
یوتوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوتیوب دردسرش زیاده (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه درده سری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آیا واقعا راه بی درد سری برای دانلود از یوتیوب سراغ دارید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
idm تمام درد سرها رو رفع کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟؟نقل قول:
با idm میشه دانلود کرد؟؟
من ida دارم نمیشه
سرعت اینترنتم جوریه که فیل شکنم زیاد قطع و وصل میشه و اعصاب خورد کنه .نقل قول:
درضمن توی یوتیب تفکیک کردن آثار جدید و قدیم سخته . من میخوام جدیدترین اجراها رو دانلود کنم.
(sm132)
چرا میشه خیلیم راحته......بالای هر ویدیو لینکش میاد با کیفیتای مختلفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت که دیگه مجل شماستنقل قول:
تفکیکشم راحته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی جان ! حقیقتش هنوز نرفتم فروش گاه . (sm25)
فردا عصری میرم و بهت خبرش رو میدم !
اگه آلبوم دیگه ای هم می خوای بگو تا سوال به پرسم اگه داشت می گیرم ! (sm19)