اینجا دیگه سرد شده بخاری روشن کردم امروز (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا دیگه سرد شده بخاری روشن کردم امروز (sm50)
ما اینجا مستقیم از تابستون میریم تو زمستون (sm2)
(sm59)آره شمال تو خود تابستونم بارون میاد بعضی مواقعنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهه (sm50)
هدیه (sm3)
پخ چ ندادی اجقال
(sm2)دارم فایل آپلود میکنم نمیتونم لنترن روشن کنم و دانلود کنم چیزی وگرنه این بی پدر قطع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی منصور فقط به خاطر تو اورجینال نیست ... یعنی نه که نباشه هست حتی کیفیتشم اورجینالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها نمیدونم کدوم خری برداشته دی وی دی فراری و فقط به خاطر توی منصورو زده تو یه دی وی دی منو اورجینالشو برداشته منو دستی زده (sm98)
آدم چقدر ابله و احمق باشه بیاد همچین کاری کنه (sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر یابو بوده طرف دیده فضای خالی داره ریده توش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزونترین ایفون 7 مشکی 32 گیگ کجا دیدین من الان 2.750 دیدم کمتر سراغ دارین ؟
این دوست خودمم که اینو گرفتم گفته همین جوری منم از یه دیوث دیگه ای گرفتم قبلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل زمان های قدیم جای خالی نوارکپی رو ازآلبوم قبلی می ریختن (sm2)نقل قول:
خاک بر فرق سرتنقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)ریدم تو اون دهنش هر کی اینکارو کرد (sm30)
کامکارها (sm50)
شجریان پسر & علی قمصری آلبوم نقش خیال ... (sm50)
دل شکسته ای کنار پنجره سیگار میکشید..
خسته بود ،
انقدر خسته که یادش رفت بعد از اخرین پک ،
سیگار را به پایین پرت کند ،
نه خودش را ... (sm50)
برای " قمر " چه فرقی می کنه که الان کسی به صداش گوش بده یا نه ! ولی برای کسی که الان گوش بده حتما فرق می کنه ! " مدیا کاشی گر " (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ففر ، ریمیکس آهنگ (چرا تو) تا چند روز دیگه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چاوشى چقدر مى چسبه تومملكت غريب...
خون بغل کردن(sm50)
چطوری میلاد . چطوری حسین ؟! (sm59)(sm127)
من که شبامو بیدارم تو چی ؟
منم که روزامو بیدارم تو چی؟(sm2)
من که روزامو حمالی میکنم تو چی ... (sm120)
منم حمالی 2پلاس میکنم(sm2)
پس من درد مشترکم مرا فریاد کن ... (sm2)
میلاااااااااااااااااااااا اااااااد(sm81)(sm2)
چی شدی هانی ... (sm132)
فریاد کردمت ولی با فریاد نکردمت(sm2)
چنگیز مثل قالی کرمون میمونه(sm120)
بریم بازی کنیم (sm173)
هادی مث بز اومد سلام علیک کرد ..مث چی زد رفت(sm2)
سلام خوبی ؟ کار پیدا کردی؟ یا بازم خوابیدی اینجا؟نقل قول:
بمیر دیوث من باید بخوابم..دیگه اون شبارو اب برد ...من خرخوابم باید 8 صبح بیدار بشم(sm2)