اگر فهمدی به ما هم بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر فهمدی به ما هم بوگونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان از خودم نقل گرفتم ولی با تو بودم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزن این حرف و امین!
تو جون بخواه...
پ.خ شد + ضمیمه!
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی گوش دادم ملی (sm120)
(sm70)عقب که خودِ مادربردِ.. مگر اینکه هاب اینترنال وصل کرده باشی به اسلات توسعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو هم خود کیس کابل داره میخوره به مادربرد
آی گفتی(sm50) بزار البوم باشه واسه یه وقتای خوب و خاص(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب شما از کجا البوم و اوردید ؟؟؟
سوال شده واسم
مرکز پخش میگفت صبح رسیده واسم(sm77)(sm2)
تو یه طوفان ، من جزیره
ملودی (sm74)
گلومو پاره کردم اما این مردم
بهم گفتن که دیوونس ... عاشق نیس
- (sm81)
(sm175)
با اون 2 تا نقطه چین بودم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم این صدا از کجا میاد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت اینه کجا وصل کنی ؟ سمت راست پایین در اولنقل قول:
با چه حسی اومد(sm2)و این سوتینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این فضای سنگین البوم و شوخی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ج میکنی با البوم ؟
- (sm51)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حنجره (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این که ریز ببینم ها، کلاً نمی بینم...
نمیتونم سیماشو پیدا کنم ، یو اس بیام قطعه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو خودم دارم نمیخوام دید بزنم دختره مردمو .. همینو میخواستم ازت بشنوم .. که نگفتینقل قول:
- (sm39)
(sm2)تو روحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یوسفو کی خواهم فهمید؟!(sm81)
هیییی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده میکنی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Grayman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفت همیشه شامل حال بوده و هست...
مشتری پرُ پا قرص کارات بودم ُ هستم!
عشق (sm172)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
لباس گرم بپوش
- (sm54)
من چقد ملودی دزیره رو دوس دارم
سیما رو بگیر دستت فرو کن در اولنقل قول:
جلو قطعه؟ اگه عقبو جلو با هم قطعه باید بری تو بایوس usb رو enable کنی تو قسمت پریپرالنقل قول:
نمیشه همه سخت افزار ی غیر فعال بشه
نقل قول:
تشکر تشکر...
با سلام خدمت شما دوست عزیز فروغ امضات چرا این شکلیه؟(sm176)نقل قول:
ما رو هم بهره مند کن(sm98)نقل قول:
نقل قول:
عزیزمی...
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم کنسرت میخواد(sm81)نقل قول:
نقل قول:
سلام
چه شکلی!؟
هم جلو هم عقب قطعه . اینجا که میگی کجاست ؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]