- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
یه چند صفحه جزوه و تست و اینا خریدم فایلش pdf هست ولی برای باز کردنش باید علاوه بر adobe یه نرم افزار دیگه هست به اسم player باید اونم نصب باشه که فایل هارو باز کنه ! این نرم افزار یه سریال 16 رقمی مخصوص داشت که وقتی اونو وارد کردم فعال شد حالا سوال اینه چجوری توی کافی نت و تایپ و تکثیری پرینت بگیرم یا از این حالت خارج کنم فایل هارو فقط pdf باشه
اینم عکس نرم افزار :
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلگیرم از اون لحظه هایی که سر میکنم تنهایی یه جایی
پر میشه چشمام از نبود تو باز خیره میشم به جای خالی که نیستی (sm50)
چقدر آخه به تو گفتم بمون
دیدی حالا تنها شدیم هردومون
من آخرش از دست تو میمیرم
بی تو میمیرم ، بی تو میمیرم ...(sm50)
نمیشه یه پیدی اف جدید باز کنی و تو اون پیست کنی و سیو کنی؟
یا ایکم انگولکش برو تو چیزمیزاش شاید دورس شد.یا گوگل سرچ کن شاید اموزشش باشه
یاویندوز عوض کن
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)خیلی باحال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
معین - آهنگ طلوع - اجرای جادویی (sm50)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)(sm39)(sm56)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]