مگه من بیکارم که برم دنبال آی بوم مای بوم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه من بیکارم که برم دنبال آی بوم مای بوم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلمو شیکستی (sm81)نقل قول:
باید شب قبل از انتشار رسمی منتشرش کنی ! اونم قبل از ساعت 9 (sm2)
تو هم حکم ممه رو برای مجمع داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا آپ کنه وسط صدای موزن گرود سرود پخش میشه ..
مگر دلخوش باشیم یکی خریت کنه مث دفه قبل یه بسته بندازه تو مغازه (sm2)
ساعت 9 باید آشغالارو بزاریم دم در نمیتونیم گوش کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم اگه تهران بودم شب قبلش کل پایتخت رو گز می کردم پیداش می کردم با انواع کیفیت ها آپلود می کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همزمان با انتشار آلبوم چاوشی - تاپیکی میزنم که توش پر باشه از جشن و سرور و شادی همراه با مداح کهنه کار جانی سینس و یار گرمابه و گلستان ایشان خاله ...
به جای این آلبوم هایی که از چندتا خواننده ی اخیر منتشر شده به هر نفر یه بسته مقوا میدادن بیشتر به درد میخورد (sm2)
(sm2)آقا من زنگ زدم شرکت با زنه اصا یه وضی زنه قط کرد جوری بافیدمش که ..