(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
باز هم صادق آواتار بروز کرد (sm2)
اوایل که ثبت نام کرده بودم 5 6 بار یوزر عوض کردم هادی میدونه(sm2) بار آخر میترسیدم به امیر بگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا از تکرار خوشم نمیاد..(sm51)
کسی میتونه کاملش رو پیدا کنه؟ مال فیلم دیدار در استانبول هست آهنگش هم میدونم مال فریبرز لاچینی قبلا زیاد گشتم ولی نتونستم کاملش پیدا کنم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Thanos Petrelis - Thelis De Thelis(sm127)
عجب شیخ دیوثی بوده(sm2)
هر چی میخوای بگی بگو
اما نگو دوست ندارم
(sm172)
علیرضا روزگار - محبوبه
(sm50)
چند ماهیه چرا adsl مودم همش قطعی داره چند روز پیش درست بود باز شروع کرده مخابرات رفتم میگن از ما نیست حتما از سرویس دهنده اینترنته هنوز به آسیا تک زنگ نزدم به نظرتون مشکل از کجاست؟
نداند به جز ذات پروردگار/که فردا چه بازی کند روزگار.. فردوسی
به خدا بیشتر از همه پولم میدیم بعد خدماتشون رو نگاه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا به خدا اعصابم دیگه خورد کرده کفری شدم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنتشون کنه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپلودم 4 مگ بوده الان هر جا میخوام آپلود کنم تا 500 بیشتر نمیره (sm25)
4 مگ(sm77) مال من که قبلا مخابرات بودم حداکثر 12 کیلوبایت و حداقل 5 کیلوبایت الان هم که آسیا تکم حداکثر 60 کیلوبایت چند روز پیش اتفاقی شد 150 کیلوبایت.(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آره.
مخابرات چیه صادق.
با همراه اول آپ میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه (sm120)
آها من فکر کردم با نت خونه ای، آره با نت سیم کارت سرعت خیلی بالاسنقل قول:
نه بابا.نقل قول:
مخابرات کیلو چنده (sm2)
حالا نت خونه از کجا گرفتی؟نقل قول:
من از همین همراه استفاده میکنم ولی سالای پیش از مخابرات.نقل قول:
خوب بود تا یمدت اما زد به سرش و سرعت کند شد.
الانم دارم ولی استفاده زیادی ندارم ازش.
100 بار حضوری رفتم و تماس گرفتم فایده ای نداشت.
حیف فعلا پول ندارم وگرنه نت سیمکارت میگرفتم البته سرویس td lteنقل قول:
(sm25)نقل قول:
واسه تو مثل من شاید توی دنیا فراوونه
ولی هیچکی شبیه من مگه قدرتو میدونه
(sm172)
چراغ adsl مرتب میره و میاد بعضی وقتا هم درسته البته اینم بگم قبل از اینکه بیام آسیاتک مخابرات هم که بودم بعضی وقتا اینجوری میشد اما فقط چند روز این دیگه کلافه ام کرده.(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اینم بگم که خونه داییم دیوار به دیوار ماست اونا از مخابرات دارن ولی هیچ مشکلی ندارن سیم خونه و مودم رو تست کردم ولی انگار مشکل جای دیگس..
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ، زحمتت ، سر فرصت فیلم حکم تیر 1356 رو آپلود کن . . .
این دی وی دی های خودم بودن . . .
تو هم اگه فرصت کردی ، از دی وی دی هات عکس بده . . .
والا تقریبا یه هفته پیش بود یه ترمینال برای وصل کردن سیم ها خریدیم براش از اون موقع درست شد قطعی نداشت ولی دوباره شروع کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از ترمینال با چسب برق سیم ها وصل بودن.
خیلی توی نت سرچ کردم تلفن هم بوق داره اصلا تعجب برانگیزه..(sm178)
نقل قول:
چقدم دقیق جواب صادق دادی یعنی هیشکی نمی تونست جوابشو به این خوبی بده مشکل صادق حل شد (sm2)
به قول بچه ها اینم از شهرزاد(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجع به فیلم mad max چیه؟
مرسی امیر(sm127) امیدوارم رفع بشه اگه نشد مجبورم بهشون زنگ بزنم چون تمام راه ها رو تست کردم.(sm172)نقل قول:
نقل قول:
ببین مشکل خط تلفن شما مربوط به کابل هوایی یا زمینی هستش که یک صندوق خط تلفن تو کوچه شما هست باید کارکنان مخابرات
حتما بررسی کنند که ایا مشکل خط هوایی یا زمینی..
چون وقتی کابل کشی که میکنند بصورت هوایی معمولا انجام میشه زمینی هزینه خیلی زیادی دارد
یا برات مجددا نو کابل کشی کنند شاید کابل پوسیده باید نو کنند اگر زمینی باشه ممکنه خرابی تلفن مقداری اب رفته باشه دلیل های مختلفی دارد
شما باید مراجعه کنی به خرابی تلفن مخابرات شهرتون بگید که مشکل داخلی نیست مشکل از بیرون هست که کابل کشی کنند
و مشکل بر طرف کنند مشکل از سمت خود دیوث هاشونه که باید بیان درست کنند .
یا علی (sm10)
آره منم رفتم مخابرات میگن مشکل از ما نیست از طرف سرویس دهنده اینترنتتون هست..نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم حوصله بحث کردن باهاشون رو ندارم ولی اگه مشکل حاد شد مجبورم اینقدر برم تا خودشون بیان حلش کنن..(sm178)
نقل قول:
اگر مودم به نویزگر وصله که یکبار برش دار ببین دوباره چراغ مودم ای دی اس ال قطع میشه یا چراغ ثابت هست
بعضی اوقات ممکنه از نویزگر هم باشه
اما با این کار حل نشد همون راهی که گفتم فقط کابل بررسی کنند اونم از بیرون صندوق چک کنند
نویز گیر نداریم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم فعلا درسته اگه چشمش نزنم(sm2)
نقل قول:
ببین مودم به درستی کانفیگ شده بررسی کنید
بعضی وقتا اختلال تو نت بوجود میاد خود سرویس دهنده اینترنت مودم ریست میکنند که چراغ ای دی اس ال خاموش میشه .
که نیاز هست دوباره کانفیگ کنند
نقل قول:
خب پس احتمال نویز زیاده یک نویز گیر خوب بخرید