زرت
نمایش نسخه قابل چاپ
زرت
افرین.رو ژیان تاکید کن بلکه این اشترم بیخیال بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش ما اینجا با شیمی کاری نداریم.فقط با عضله کار داریم(sm2).قزوینیا مثه اینکه میگن کان.کانی هم میگن حتما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی! خودم رفتم گرفتم امروز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ژیان کیلو چنده بی ام دبلیو دارم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
باشه داداش بی خیال اصن همون ترک سوم هم چناننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم.عشقم.ببین من پول دادم هادی رفت البومو خرید.دیگه ولم کن(sm2)
خودش از ترکه سوم اومد بیرون و تو هنوز توش موندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو پول دادی ؟ رو که رو نیست سنگ پای قزوینه (sm2)نقل قول:
(sm2)من ب خدا هنوز گوش ندادم ترک سومو و آلبوم یراحیم گوش ندادم....خدایش منتظر ترک سوم امیر بی گزندمنقل قول: