بز عكستو تدوين كردم در حده هاليوود.هزينشه خب.عاشق چشم و ابروت كه نيستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بز عكستو تدوين كردم در حده هاليوود.هزينشه خب.عاشق چشم و ابروت كه نيستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم يراحيو گوش ندادي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سريع از جلو چشام دور شو تا نزدم كتلتت بكنم(sm2)
دیوث تو جان به اضرائیل نمیدی ....اونم زدی یه افکت رنگی دادی که خودم سرچ کردم یادگرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم بردن لیلا فروهر از چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر کنم قدیمیه . من چون الان داشتم تو اپارات اسم چاوشی سرچ میکردم تازه دیدم خودم
حالا بی خیال...ولی مطمنم خوب خونده(sm2) ترک سومش چی می خوند؟ چرا تو ریمیکس هات از کارای یراحی استفاده نمی کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون برنامه كه استفاده كردم ماله سيستم عامل ios بود.حالا هي برو اموزش ببين(sm2)نقل قول:
مناسبت نداشته خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم یکی هست رو داشت رفتی فروشگاه ؟ (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اضرائيل. دوزار سوادم كه نداري(sm2)
دادا من ک منتطرم هم چنان از ریمیگس هات لذت ببرم ادامه داره که؟(sm59)نقل قول: