بفرما.٨٠٠ تومن پول داده.مرفح بي درد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بفرما.٨٠٠ تومن پول داده.مرفح بي درد(sm2)
يه ٣٠٠ داري دستي بدي؟ ميخوام برم روغن عوض كنم پول ندارم(sm2)
ديوث چيكاره سنه من داري سرت تو سي ديات باشه(sm30)
(sm2)ریدم تو حلقت خواستم بدونم چند سال زیرشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردك باز پسرخاله شدي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرخالیه چیه باهم هستیم حالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قول دادم که در این شعر فقط من باشم
تا خودم با همه خود باشم و تنهای خودم(sm50)
ناراحت شدی ؟ ببخشید ولی جنبه شوخی داشته باش توام بگو مگه چیه ؟ (sm2)
راستشو بخوای خواستم روز تولدت تاپیک بزنم همه بیان بت تبریک بگن خلاصه جشن برات بگیرم (sm2) (sm111)
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیدم رادیو پیر اصلا پخش نکرده ! همون جور که کارای " شاهین " و " کیوسک " رو پخش نکرد و نمی کنه ! (sm25)
به قول بهرام نورایی : یه مشت نون به نرخ روز خور . . . (sm118)
حامد فرد داخل زندگی می کنه یا اون ور !؟ (sm54)
عکسش رو با مهد موسوی دیدی !؟ (sm50)