فک کردم دو بار ارسال شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار ؟ (sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کردم دو بار ارسال شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار ؟ (sm77)
به دیدنم که میای شراب تلخ بیار ، که مزه مزه کنم طعم تلخ دوریتو (sm81)
سیگار ؟ نه نه ....کپی کردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)دقیقا یقش یه مدل مونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرشو چرا عوض میکنی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه دوستم نداشتی برام اهمیت نداشت
فقط دلم می خواست یه روز تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو بدوز روی شونه هات ...
(sm50)
مرض دارم (sm81)نقل قول:
گقتم تو این عکس کنار قیاسی بودا.. ! ولی حالت یقش عین همین بود
دیشب این موقع (sm74)
(sm81)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف عجب شعری داره ، از صفا بعید بود انقدر جدی بشه (sm25)
این دو تا عکسو کنار هم که بزاریم خیلی شبیه همن (sm77) حالت یقه .. مدل موهاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است (sm70)نقل قول:
بکار و بچین
بچین و ببخش
زمین خدا
برای همه ست
ببین و نترس
نترس و بگو
خدا تا ابد
خدای همه ست
(sm1)(sm50)
خدایی هر کس دیگه ای میخوند دیوار خانه ی من چینیست نمیریدیم بهش؟ (sm2)
پرچم رو پلی کنید و صدا و لحن خوانش رو مقایسه کنید
پختگی به وضوح حس میشه
من سگ میخوام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله کاملا (sm132) خالی بندیات ولی یادم نمیره خخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی با این قسمتش اصن حال نکردم (sm70)نقل قول:
خودت چی (sm120)نقل قول:
خدا تا ابد خداااای همممه س (sm19)
وقتی خدا واسه ی مردم
هر روز یک کوزه رو میشکست از تکه هاش دل می ساخت
از تیکه تیکه قلبم هی کوزه ساخت اما
هی هرشب واسه ی من تنها از خون و خاک گل می ساخت
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
صفا اومد فلسفه ی فکریه خیام و گرفت بعلاوه ی حافظ کرد ضرب در نیچه به توان مولانا = یوسف (sm77)
من چرا نمیفهمم اینا چی میگن؟!(sm169)
sobh kharidamesh. 2-3 ta sho goosh dadam bad nabood vali dar hadde jacket o haris ni
(sm2)حامد از دست رفتنقل قول:
آلبومو گوش میدم سر درد میگیرم (sm98)
وصیت ... (sm81)(sm88)
دقیقا منم یاد خیام افتادم که همیشه انسان رو کوزه میدونه و خدا رو کوزه گرنقل قول:
(sm77) (sm77)نقل قول:
وصیت ... (sm81)(sm88)
زوووووووووووووووزه های گرگ (sm54)(sm88)
(sm27)
خب دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه ژاکت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
دیشب این موقع(sm132)
(sm172)نقل قول:
ناراحت شدی ؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید دیگه کپی نمیکنم
من یوسفم که برای تماشایت
با حبس با توطئه میسازم
هر روز پیش چشم برادر ها
خود را درون چاه می اندازم
صدآفرین به روزبه (sm50)
(sm50)
خیااااااااااااااااااااااا ااااااال میکردم ...(sm50)