گیج شدم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گیج شدم . . . (sm50)
اینم می کشم شاید گیج شم
نفهمم کجام
نفهمم چی می خوام
نفهمم چرا دوستا می رن دیگه نمیان . . . (sm50)
فستیوال کن خیلی سیاسی به حساب میاد ، به نظر من حتی جایزه هاش هم سیاسی تشریف داره ، ولی حتی برای دولت فرانسه هم کار احمقانه ای به حساب میاد که بخواد ویترین سینمای کشورش رو به خاطر یه کشور دیگه به خطر بندازه و یه جورایی خودزنی کنه ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیکتاتوری آخوندی واسه ادامه بقا باید خیلی بیشتر از پناهی ها و کیارستمی ها و ... رو برای بقای خودش به حراج بزاره که صد در صد هزینه های زیادی براش داره ، به نظرت این سران کندذهن که تا خرخره تو لجن افتادن و به چپاول عادت کردن حاضرن همچین هزینه ای کنن ...
نمی دونم . . . من خودم هم شک دارم . . . ولی نمی شه احتمالات رو نا دیده گرفت . . .
این قدر تناقض توی این جریانات زیاد شده ، که تمیز دادن گروه ظالم از گروه مظلوم مشکل شده . . .
شاید همین که جعفر پناهی با وجود ممنوعیتش داره فیلم می سازه تا توی فرانسه اکران بشه ، خودش حرف من رو تائید کنه !
این فیلما در حالت عادی قرار نیست داخل ایران پخش بشن . . .
فرض کن اینترنت و ماهواره ای وجود نداره . . .
پس واجا هنوز دوست داره یه سوزن به خودش و یه جوال دوز به مردم ایران بزنه . . .
(sm29)
هیچکس مظلوم نیست ، شاید ها و باید ها زیاد تشریف دارن ،
ولی خب می تونی از اون زاویه نگاه کنی که با جایزه دادن به فیلمی که حتی خودِ کارگردانش هم به پخش شدنش امید نداره چه برسه به جایزه گرفتنش ،
یه نقطه ی سیاه باشه کنار بقیه سیاهی های موجود تو این حکومت ، که بهشون نشون میدن واسه تو چشم جهان رفتن احتیاج به رفتن به یه کشور دیگه نیست ، احتیاج به نشون دادن کشته شدن یه سری آدم گرسنه که فقط واسه پول رفتن توی جنگی که اصلا معلوم نیست واسه چی هست یا واسه کی هست ، احتیاجی به تحریف تاریخ نیست ، میشه خیلی ساده اعتراض کرد ، با یه ماشین تو بیابون و فقط با یه بازیگر
از پخش ربنای شجریان رسیدیم به پخش صدای مسیح و آرش عدل پرور و بهنام بانی ،
از صداهای ایرج بسطامی و شهرام ناظری رسیدیم به ماکان بند و محسن ابراهیم زاده ،
از فریدون فرخزاد رسیدیم به رضا رشیدپور و احسان علیخانی ،
از هوشنگ ابتهاج رسیدیم به بابک صحرایی ،
از بهروز وثوقی رسیدیم به نوید محمدزاده ،
از پرویز صیاد رسیدیم به محمد حسین مهدویان ،
از مری آ پیک رسیدیم به سحر قریشی ...
از بختیار رسیدیم به روحانی ،
ما نسلِ روشنی که تا عمق خیابان سوخت ...
سنگین . . . خیلی سنگین بود . . . (sm50)
هم حرفای تو رو قبول دارم . . . هم حرفای خودم رو . . .
میشه !؟
دقیقاً 40 به 40 . . .
20 در صد هم برای اشتباه کردن جفت مون . . .
که ای بی خبران . . .
می ترسم . . . هنوز منم مثل خیّام می ترسم . . .
قومی متفکرند اندر ره دین
قومی به گمان فتاده در راه یقین
می ترسم از آن که بانگ آید روزی
کای بی خبران راه نه آن ست و نه این . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال داشته باشم ، صبح یا فردا یه متن در مورد امیر تتلو بنویسم . . .
بعد تو هم نظر خودت رو با مثال و جزئیات بگو . . .
باشد که رست گار شویم . . .
مرسی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه صدا چت و غم زده می گه
حاجی بگیر بخواب دیره
فردا صبح صاحب خونه میاد
آب رو مون رو به باد می ده . . .(sm50)
من تازه بیدار شدم (sm2)
بیدار با صدای هایده (sm81)
حالا منم زیاد خوابم نمیاد . . .
پا هام و کمرم پای سیستم درد می گیره . . .
برم توی لحاف با گوشی حال نمی ده آن لاین بشم . . .
(sm27)
همه اینا واسه خاطر اینه که تو یه جامعه فاسد و محروم ، شدیدا خرافاتی ، بدون آموزش درست و پر از غلط هایی که غلط وار و درست به خوردمون دادن رشد کردیم ، هر چقدر هم که بگیم ما از اونا نیستیم هر چی بیشتر تو خودمون فرو می ریم می بینم که ما هم اشتباهی تشریف داریم ، همه چی اشتباه تشریف داره ، هیچ چی درست نیست ، هیچ چی سر جاش نیست ، همه چی فکاهی تشریف داره ، تو یه چرخه هی دورِ خودمون می چرخیم ، هی دور باطل ، اشتباه پشت اشتباه به خاطر اشتباه هایی که الکی الکی و بر حسب اتفاقات ارزش اشتباه بودنشون رو از دست دادن و درست به نظر میان گیر کردیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه می رم می دم فحش ... (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاملو ی توی مغزت . . . (sm50) (sm54) (sm50)
حبیب هم زنده شد ، به میمنت و مبارکی ...
من اسیرم ، تو فقط ،
لحظه ی مردن من ،
می تونی واکنی این ،
یوقُ از گردن من ... (sm27)
ها ملتفت(sm19)نقل قول:
دنیا جوری شده که مرز بین عشق و نفرت، حق و باطل، درست و غلط، و سوراخ ک.وس و ک.ون یکی شده(sm50) (صادق)
ببخشید دیگه ادبیاتم در همین حده..(sm51)
وقتی قرار نباشد
غم دست از سرت بر دارد
آسمانی هم باشی
خاکستر نشینت میکند(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ماندمو یک کوله بار غم
(sm172)
من موندمو دردو غمام (sm50)
مسعود صادقلو (sm172)
(sm120)
به چی میخندی محمدحسن (sm51)
(sm205)
اینقدر به خوبیت عادتم دادی
میترسم از روزی که تنها شم
(sm50)
(sm59)
چته محمدحسن (sm128)
(sm122)(sm165)
(sm35)
محمد حسن کیه؟
دین یعنی عدل، عدل یعنی دین ...
هــر جــا ڪــه دیدید میگویند
دین و اسلام هست اما عدالتی نیست،
شک نکنید دین و اسلامشان قلابیست!!
"دکتر بهشتی"
دین یعنی عدل، عدل یعنی دین ...
هــر جــا ڪــه دیدید میگویند
دین و اسلام هست اما عدالتی نیست،
شک نکنید دین و اسلامشان قلابیست!!
"دکتر بهشتی"(sm50)
منو میگه بین چقدر اذیت میکنه میبینی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)