(sm59)بخشیده شدنش نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)بخشیده شدنش نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نی(sm120)نقل قول:
ادامه شایعات در مورد علاقه رئال به ویدال
آرتورو ویدال ، هافبک یوونتوس تائید کرد که رئال مادرید علاقه خاصی به خرید این بازیکن دارد.
وی گفت :” از تمایل رئال و یونایتد به خودم مطلع هستم اما این چیزی نیست که باعث نگرانی من باشد. من در یکی از باشگاه های بزرگ جهان هستم و مشکل است که از باشگاهی دیگر صحبت کنم. سه بار در یوونتوس قهرمان شدم و برای هم تیمی هام احترام زیادی قائلم. می خواهم فوتبالم را در تورین تمام کنم.”
جالب این که ویدال در توئیتر خود بازیکنانی مثل رونالدو، راموس ، بنزما و کاسیاس را فالو کرده است، آن هم در حالی که کلا ۴ بازیکن در لیست فالو هایش هستند. نکته ای که نشان از تمایل او به رئال دارد.
ویدال بیاد جای خدیرا من اینطوری میشم(sm137)
بعید میدونم دیگه اینطوری(sm137)شیم بیشتر ممکنه اینطوری(sm50)شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال>پوگبا-خدیرا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه که نمیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)شایدم بیاد
شاید(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا سلام دوستان! روی یه تبلت که سیم کارت نمیخوره وایبر نصب شده ! همونطور که میدونید تا contact list نداشته باشی به کسی پیام نمیتونی بدی!! و تبلت بدون سیم هم که contact list نداره! میخوام بدونم هیچ راهی نداره که با یه برنامه جانبی contact list روش اضافه کنیم؟؟ یا راه های دیگر ! مرسی!