منم اولش اینجوری فک میکردم ولی اینجوری نیست
من کیس ام از بالا پاور میخوره ولی همین پاورو دارم
عکسم میگیرم میفرستم
نمایش نسخه قابل چاپ
منم اولش اینجوری فک میکردم ولی اینجوری نیست
من کیس ام از بالا پاور میخوره ولی همین پاورو دارم
عکسم میگیرم میفرستم
نه جدن میگم پشتشم دستمو که میگیرم اصلا هیچ هوای نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند دهن سرویس 10 ساعت رفتم بخاطر تو در میس رو باز کردم عکس انداختم (sm2)
عکس به این میگین حال کردی ؟ (sm51)
رفتی سه ساعت سیستمو خاموش کردی بعد عکس گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه همیجوری روشن درشو باز کردم عکس انداختم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال ممنون از پاسخگویهای با حوصلت
ن آخه راه دست نداره باید درش میاوردم از تو میز درشو باز کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوره سیستمم ؟ (sm120)
اینجوری که معلوم نیستنقل قول:
سخت افزارت چیه؟
بعد سیمهارو خیلی بی سلیقه اون وسط ول کردی
- (sm70)
اتفاقا خیلی هم با سلیقه ست (sm205)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm82)(sm92)(sm2)
من کیس ام زیاد حرفه ای نیست گرین هست ولی قدیمیه دیگه
مگه بار بت مشخصات ندادم ؟ حلاا بعدا میدم الان سرعت نتم خوابید
تو فعلا هستی ؟ نمیخوابی ؟
قبلا نه کی گفتینقل قول:
اره فعلا هستم وایسادم دانلودم تموم شه...سیستمو خاموش کنم پاورو برعکس کنم ببینم چجوری میشه