خالی کردن پورت چند روز طول میکشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خالی کردن پورت چند روز طول میکشه؟
این سرعت 128 ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره سرعت منم همینه (sm120)
(sm25)
(sm172)
هنوز (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من ... (sm81) ... (sm27)
بعد انوش پیانو زده بود دیگه ؟ (sm120) خوب با پیانو عمه ی منم بلده بخونه (sm120) بعدشم منظور ریتم ملودی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتشار دیوونه خللی تو اومدن آلبوم ایجاد نمیکنه؟
آلبوم رفت بعد ماه رمضون؟
چقدر صبر خب (sm1)
ینی میره چند میلیون پول میده سیستم جمع میکنه هنوز نمیدونه eset به درد لای جرز دیوارم نمیخوره (sm120) لخت بیای نت بهتره والا . ضعیف ترین آنتی ویروس جهان که فقط تو ایران طرفدار داره . بعد بقیه با 16 گیگ رم میگه سرعتم رو میاره پایین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم مثه ویندوز 10 (sm120) نَوَفَهمَه (sm120) آقا اصن اییی نَوَفَهمَه دِ نَفَهمَه دیگ َ حالا مِن هر چی بَگِم فایِدَه نَدارَه ک َ (sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
سلام العلیکم(sm224)
ملودی انوشه دیگه کاملا تم ایرانی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
البته بهتره بگیم کمی ایرانیزه شدس که بازم من قبول ندارم که به قول تو بشه پیانو رو با تم ایرانی زد ! پیانو زدن کاملاً به گام بستگی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بیایم بگیم فلان خواننده خارجی با پیانو زدن یه ایرانی خوند دیگه از اون حرفا هستش !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و علیکم السلام زنت دادن ؟
از آن شب سرد خزان شب ها گذشته ....
روزگاری بر من تنها گذشته ... (sm50)
تو هم رو زن کلید کردیا هی مسخره کن ما رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو اون سرت معتاد گرتی صد دفعه گفتم با سیگاریا نگرد اون یاران آخر کار خودشو کرد نامرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین علی زاده کنار محسن شریفیان . . . دمش گرم (sm50)
بابا اسی الان ما هر چی میگیم باز میگی این از اون حرفا بود خب انوش روحانی ملودی ساخته و اسکورپیونز اجراش کرده دیگه چیش مشکل داره الان گیر دادی به پیانو اتفاقا یه مین آخر کار ساز بندی راک داره تازه به غیر این آهنگ یه کار دیگه هم ساخته براشون ایرانیزه هم نیست قشنگ ملودی ایرانیهنقل قول:
همینطور که میگی پیانو اصولش مهمه ایرانی خارجی نداره بقیه ساز ها هم همینطوره گیتارم یکیش
یغما حدا اقل یه نامه برای " اوریانا فالاچی " نوشت و براش گل فرستاد و اجازه گرفت . . . (sm50)
عادل . . . (sm3)
جلد کتاب ترجمه ی یغما : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن نامه " اوریانا فلاچی " به یغما گلرویی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین راست می گفت : این قداره کشی و لات بازی مجازی ربطی به نقد کار گلرویی ندارد ! (sm118)
میگن اکثر نفراتی که میرن خدمت به 2 دسته تقیسم میشن :نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 . سیگاری
2 . -------
که من جزء دسته اولم توام دوم (sm2)(sm2)(sm2)
البته من همیشه ادب رو رعایت میکنم کلمات ناپسند رو خط تیره میزارم یا ***** میکنم (sm2)
شمع دل است او....
برنامه این هفته " کامبیز " . . . (1395.02.23)
آهنگ هفته : محسن نامجو و علی عظیمی - فردا سراغ من بیا
بحران هفته : فرزاد حسنی
دانلود : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومشو اختصاصی ریلیز کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خواب دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم این دومین بار بود که گفتم از اون حرفا بود ! یه بار به ممر گفتم یه بارم به تو . نمیدونستم ناراحت میشی (sm10)نقل قول:
ببین ملودی ساختن با پیانو بستگی داره به گام طرف ! من حرفم اینه ! مگه راک ایرانیه ؟!؟! ببین منظور من ریتم ملودی بود ! ریتم ما با اونا خیلی فرق داره ! یه خارجی نمیوتنه با شعر خارجی بیاد با ریتم ما بخونه !! خوب انوش گرفته یه پیانو زده که خوب کجاش ایرانیه ؟! بعدم یه قسمت راک زده داده طرف ! حالا ما میگیم ملودی هم کاملاً ایرانی ( که نیست ) ریتم چی ؟! ریتم بر اساس شعر انتخاب میشه که تفاوت ایرانی و خارجی از زمین تا آسمونه ! بازم بریم سراغ سیروان ! ببین شعر ایرانی رو با ریتم خارجی میخونه ! اصن جور در نمیاد و بالعکس ! ملودی هم همینطور ولی خوب با بق بق و تق تق یه جاهایی میشه رو در اورد ولی کامل نه ! مطمئن باش واسه یه خارجی هم ملودی و ریتم ایرانی تو ذوق میزنه علی الخصوص این جرق جرق ها که آفات میزنن
مصطفی جان پسریم عزیز ِ بابا ببین من اگه حرفی میزنم ناراحت نشو منظوری ندارم فقط نظرمو میگم حالا درست یا غلط بماند
خب بهتره بحثو همینجا تموم کنیم چون به اندازه کافی فک کنم جلو رفتیم(sm176)
(sm74)(sm50)نقل قول:
امیدوارم بیاد (sm172)
به نقل از روابط عمومی ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی ، تمهیدات لازم برای مهار یکصد هزار لُنگ به دست در بازی فردا در نظر گرفته شده و نیروی امنیتی زیادی برای مهار جام ندیده ها آموزشهای لازم را دیده و یگان ســــــوپر ویژه کاملاض در آماده باش هستند و خواب و زندگی ندارند . عده ای هم مامور حفاظت از چمن و تیر دروازه و کلاً همه چی هستند . گفته شده که فرمانده یگان ویژه ورزشگاه ازادی در ذکر بعد از نماز گفته خدایا رحم کن
مام بلیط گرفتیم. (sm120)
ایشالله همزمان با ظهور مهدی (عج) اینم پیداش میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از روابط عمومی فدراسیون ، جامی که برای ورزشگاه آزادی در نظر گرفته شده از نوع فولاد آب دیده است که حتی در مقابل شلیک آرپیجی و بازوکا غیر قابل منهدم شدن است . سکوی قهرمانی در ورزشگاه آزادی از کامپوزیت عیار بالا در نظر گرفته شده که حتی تانک مرکاوا به رویش رفته و منهدم نشده
نرو بابا جان (sm74) ما یه خشگل که بیشتر نداریم (sm81) خشگلِمنِهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بچه بودم خیلی پرسپولیسی بودم. اما به خاطر رفیقام دارم میرم. حقیقتا الان چند ساله فقط دوست دارم تیمای شهرستانی قهرمان شن. ولی تیم خوب.نقل قول:
مثلا استقلال خوزستان قهرمان سهمیه گرفته سال بعد فقط میره میرینه به آبرو و شرف ایران تو اسیا. اما از قهرمانی سپاهان و ذوب آهن و حتی از اوج گیری تراکتورم خوشحالم با اینکه از تراکتور متنفرم.
هر تیمی قهرمان بشه ولی سپاهان نه . متنفرم از سپاهان (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت های محمد اصفهانی راجع به محسن چاوشی
از طرف : سینجول
من الان ابدا طرفدار استقلال پرسپولیس نیستم. فقط بچه بودم پرسپولیسو دوست داشتم. الان چند ساله متنفرم از تیمای تهرانی. نمیدونم چرا. من خودم فوتبالم خیلی خوبه، زورم میاد طرفداری چهار تا اسکول رو کنم. اصلا کونم میسوزه فردا میخوام برم فوتبال تماشا کنم. انقدری فوتبال تو وجودم هست که حداقل تو یه تیم چرت لیگ برتری رو نیمکت میشستم.نقل قول: