خدافظی کرد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدافظی کرد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
الگری در مورد گل های این مسابقه اشاره کرد و گفت: "به نظر من گل سوم یوونتوس ایراد داشت زیرا ویدال در افساید قرار داشت و دید دروازه بان رم را گرفته بود."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گراتزیانو چزاری، داور با سابقه ایتالیایی، در مصاحبه با توتواسپورت گفت:
"در صحنه نخست، هولباس روی مارکیزیو مرتکب خطایی نشد و قطعاً در این صحنه پنالتی رخ نداده است. در صحنه خطای مایکون، خطای هند در واقع صحیح نبود، چراکه دست مایکون به بدنش چسبیده و این پنالتی نیز صحیح نبود. در صحنه اعلام پنالتی به سود رم، داور مسابقه، دید خوبی نداشت و دست توتی را در ابتدایی ماجرا که تعادل لخشتاینر را برهم زد ندید و بنابراین این صحنه از نظر من نباید پنالتی اعلام میشد. پنالتی دوم یوونتوس هم به درستی گرفته شد، چراکه پای پیانیچ، پای چپ پوگبا را داخل محوطه جریمه لمس کرد. "
وی همچنین در خصوص گل سوم یوونتوس نیز اعلام کرد:
"زمانی چنین صحنهای باید آفساید اعلام شود که ضرب توپ کم است و دروازه بان ممکن است در صورتی که دیدش گرفته نشده باشد، تغییر مسیر داده و توپ را مهار کند،(sm77) امّا این ضربه بسیار محکم زده شد و ویدال هیچ اثری در جریان بازی نداشت و این گل کاملاً صحیح بود."
تو جزو اون بیشعورایی هستی که اگه تو برنابئو بودی ایکر رو هو میکردی (sm120)تو این سه بازی اخر خیلی خوب بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در موردش حرفی نزدم ....فقط گفتم افت کرده که الان یه کم بهتر شده ...(sm120)نقل قول:
وگفتی باید بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب یادته ها(sm120)نقل قول:
ایکر یه سال دیگه میمونه (sm120)بعدش باید بریم دنبال ده خیا (sm120)نقل قول:
خوشم نمیاد ازش (sm120)نقل قول:
میلاد و بقیه اینُ ببینید 700 کیلوبایت(sm120)
(sm120)
وثوق باید برقصه(sm120)
(sm2)نقل قول:
استایل داره (sm120)نقل قول:
1. کریس رونالدو 190 گل در 171 حضور در لالیگا 2. تعداد 268 گل در 256 بازی
(sm120)
کریس است دیگر (sm120)
ببند(sm120)
دیدی خلاصه بازی رو ؟(sm120)
ببند(sm120)
کریس معمولا تا موقع انتخابات توپ طلا میترکونه... بعدش بی خیال میشه (sm120)
هوملس چراغ سبز نشون داده میگه جایی میرم که بزرگ تر از دورتموند باشه وسبک بازیش مثل دورتموند(sm51)
منظورش رئاله دیگه(sm51)
پرز حروم زاده برو تو کارش(sm51)
(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم اقدام این خانم با لامپ یه کار نمادین بوده، یعنی اینکه روشنفکرها بیان برن توی ... .(sm2)
----(sm30)
در سراسر کشور
.
زن : آقا ، ببخشید لامپ دارید!؟
فروشنده : #لامپ فقط با ارائه عقدنامه ، شناسنامه و ضامن معتبر فروخته میشود
----(sm30)
هـر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه
ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه
(sm30)
حسین دیدی کلیپ کارتونی آرسنال-چلسی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید درخشان هم منکر این نوع بازی تیمش مقابل سپاهان نشده اما گفته است منتقدان باید به بضاعت ما هم نگاه کنند. پیروانی:طی روزهای اخیر و به خصوص پس از شکست پرسپولیس مقابل سپاهان، تلاش گردیده این ناکامی به پای کادر سابق و نحوه یارگیری آنها نوشته شود و با بیان مطالبی مانند بد بسته شدن تیم، کمبود بازیکن، بضاعت اندک و مسائلی از این دست، شکست را سعی در القای برخی نظرات دارند.با احترام به مواضع افراد و البته ایمان و اعتقاد و به حافظه افکار عمومی و آرشیو رسانه ها ، مرور گفته های دوستان قبل از حضور در مسند کنونی می تواند همه مسائل را شفاف سازد. تیمی که به زعم دوستان پتانسیل قهرمانی داشت و به ادعای دوستان با همین بازیکنان در صورت هدایت صحیح به قهرمانی برسد، تیمی که گفته می شد رقبایش با بازیکنان کمتر و کیفیت پایین تر بهتر از آن بازی کرده و مشکل اصلی روی نیمکت است و زیر سوال بردن دفاع محض در فوتبال و نوع بازی تیم ملی مقابل آرژانتین مواردی هستند که حالا مشخص نیست چرا خلاف آنها گفته می شود. کسانی که در یک برنامه تلویزیونی ، میکروفون باز برنامه اظهارات و اصل دیدگاهشان درباره تیم ملی را برملا کرد و خلاف آن را در جام جهانی دیدیم حالا در مورد پرسپولیس هم دو گانه حرف می زنند. کسانی که از پارک اتوبوس توسط کی روش انتقاد می کردند حالا خودشان پارک دوبل می کنند.
یعنی شما معتقدید بضاعت پرسپولیس بد نیست؟
من کاری به خوب و بد بودن بضاعت تیم ندارم اما می گویم در خصوص محرومیت ها و مصدومیت ها، زمان ما هم با همین موارد مواجه بودیم. دو هفته ابتدایی ماهینی محروم بود و پس از آن هر هفته هم تا لحظه آخر نمی دانستیم می توانیم از او استفاده کنیم یا خیر. این بلاتکلیفی هم برای خود او مشکلات روحی ایجاد کرده بود و هم برای ما مشکلاتی به همراه داشت.صادقیان و رضا نوروزی را هفته دوم از دست دادیم.دغاغله قبل از شروع فصل مصدوم شد، پولادی در فهرست تیم بود و نبود و محرومیت ها و مصدومیت های کفشگری، هادی نوروزی و علی عسگر را هم به این موارد اضافه کنید تا بدانید تیمی که مسلسل وار علیه آن مصاحبه می کردید و می کردند همین تیمی است که امروز بضاعتش اندک است و قبل از آن احتمالا بضاعتش تنه به تنه بارسلونا می زد. تیمی که در زمان کسب 7 امتیاز از سه بازی، عملکرد کادرفنی اش برجسته می شود در زمان شکست نباید دنبال مقصرهای بیرون از مجموعه باشد.چرا آن زمان می گفتند تیم اگر درست هدایت شود قهرمان است و حالا عذر و بهانه می آورند. آنها که می گفتند دوای درد پرسپولیس فقط من هستم.حالا این گوی و این میدان.
خدایی راس میگه (sm120)
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﻧﺘﺰﯾﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﺑﺸﻢ ﺍﺯ ﺍﺗﺎﻕ ﻋﻤﻞ ﺑﯿﺎﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺧﺘﺮﻩ لامپی ﺑﮕﻢنقل قول:
ﻣﺘﺄﺳﻔﻢ ﻻﻣﭗ ﺗﺮﮐﯿﺪ(sm2)
--------------------------
تو این شب عزیز یه دعا میکنم شما بگید امین
خدایا این لامپه واسه ممه شاخ نشه یه وخت(sm2)
دهنت (sm2)نقل قول:
اوزیل (sm30)
ابراهیموویچ: مورینیو باهوشترین مربیای است که با او کار کردهام (sm19)
زلاتان میگوید سرمربی چلسی استاد کار با تکتک بازیکنان است تا بهترین عملکردشان را از آنها بگیرد.
زلاتان ابراهیموویچ و ژوزه مورینیو در فصل 09-2008 در اینتر با هم موفقیت را تجربه کردند، جایی که اینتر قهرمان سری آ شد و زلاتان هم به عنوان بهترین گلزن رقابتها رسید. این بازیکن 33 ساله که در دوران بازیاش با مجموعهای از برترین مربیان کار کرده است میگوید هیچ کس به مورینیو نخواهد رسید.
«مورینیو خیلی باهوش است. او با همه به یک شکل رفتار نمیکند. او میداند چگونه با بازیکنان به عنوان یک فرد رفتار کند تا 100 درصد عملکردشان را از آنها بیرون بکشد. او باهوشترین مربیای است که با او کار کردهام، از نظر نحوهای که به بازیکنان نزدیک میشود و ـ 'گول زدن' واژهی درستش نیست ـ آنها را سر شوق میآورد. شکی ندارم.»
زلاتان 11 عنوان قهرمانی لیگ را در 13 سال حضور در هلند، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه بهدست آورده است، اما همچنان جای لیگ قهرمانان در فهرست افتخارات او خالی است. «بیاید 15 سال به عقب برگردیم و تمام چیزهایی که آنجا میبینم به حقیقت پیوسته است. همهی آنهایی که در مورد من مزخرف میگفتند حالا دارند حرفشان را میخورند. این افتخار واقعی من است. من 23 عنوان قهرمانی دارم، اما چیزی که ندارم لیگ قهرمانان است. ما در PSG داریم سعی میکنیم آن را فتح کنیم. اما حتی اگر نتوانستیم، 23 عنوانی که من دارم، باورنکردنی است. من یک ماجراجویی فوقالعاده داشتهام.»
مورینیوی باهوش(sm120)
دیشب به هر کس گفتم یه راه هم به ما نشون بدید که ماهم بتونیم بازی ریال مادرید رو ببینیم...کسی چیزی نگفت به ما...
خودم یه برنامه پیدا کردم واسه اندروید....نشستم به راحتی با گوشیم دیدم...
دلتون بسوزه...
به گزارش گاردین، کین در مورد اینکه او میخواسته هالند را از فوتبال دور کند تا کتابهای زندگی نامه وی به فروش رسد میگوید:"من را اذیت میکند. اینکه من عمداً باعث مصدومیت بازیکنی شوم آن هم به خاطر اینکه چند کتاب بیشتر بفروشم، شدیداً من را ناراحت میکند."
کین بعد از تکلش روی پای هالند در دیدار منچستر یونایتد برابر منچستر سیتی در ورزشگاه اولد ترافورد، به مدت 5 بازی محروم شد و 150 هزار پوند هم جریمه شد. پیش از آن کتاب اول زندگی نامه وی منتشر شده بود و اینگونه به نظر میرسید که کین برای فروش بیشتر کتابش این کار را کرده است. ایمون دانفی که زندگی نامه اول کین را نوشته بود در برابر این سوال که کین عمداً هالند را زده است گفته بود که بدون شک به همین شکل بود.
با این حال کین در این کتاب تازه منتشر شده میگوید که هیچگاه از تکلی که روی پای این بازیکن رفته متاسف نیست و در مورد تکلش روی زانو هالند میگوید: "من را کفری کرده بود. باید دهنش را میبستم. یک عوضی به تمام معنا بود. لبخند موذیانهای داشت و شدیداً آب زیر کاه بود و میخواستم که با این کارم به او بفهمانم که قضیه از چه قرار است. میخواستم به او آسیب برسانم و بالا سرش ایستادم و گفتم: بگیر که اومد، فاحشه.
"هیچگاه بابت آن تاسف نمیخورم. با این حال هیچگاه آرزوی مصدومیت او را نداشتم و تنها میخواستم به او صدمه بزنم. یک واکنش بود. فوتبال است. مثل این بود که یک سگ دیگری را گاز بگیرد. من روی بازیکنای زیادی تکل زدم و معنی صدمه زدن و مصدوم کردن را به خوبی میدانم. نرفتم که هالند را مصدوم کنم. وقتی برای مدت طولانی فوتبال بازی میکنید، میفهمید که چطور یک نفر را مصدوم کنید.
"هیچ عمدی در کار نبود. 3 یا 4 بار با هالند در لیدز روبرو شدم و سال 1997 زمانی بود او روی من تکل زد و زمانی که من روی او تکل زدم سال 2001 و مقابل منچستر سیتی بود. در این میان من هم مصدوم شدم. اگر به خاطر تلافی کردن اینقدر دیوانه بودم که وی را مصدوم کنم، چرا بین این سالها این کار را نکردم. آیا من دائم به این فکر میکردم که حالش را میگیرم، حالش را میگیرم؟ نه. آیا به او فکر میکردم؟ بله او در پشت زمینه ذهن من بود.
"مثل راب لی، مثل داوید باتی، مثل الن شیرر و مثل پاتریک ویرا. همه این بازیکنان در پشت زمینه ذهنی من بودند. اما آیا اگر فرصتی دست داد آن لعنتی را میزنم؟ بله به این فکر میکردم.
"هالند بعد از تکل من بازی را تمام کرد و 4 روز بعد برای نروژ به میدان رفت. سالها بعد تلاش میکرد که اینگونه وانمود کند که به خاطر تکل من از فوتبال خداحافظی کرده است. میخواست از من شکایت کند. تکل بدی بود اما او میتوانست 4 روز بعد بازی کند."
روی کین بازیکنان منچستر سیتی را به خاطر حمایت نکردن از هالند مورد انتقاد قرار میدهد: "حالا که به گذشته نگاه میکنم، متاسفم که بازیکنان سیتی از وی حمایت نکردند. آنها برای دفاع از هم تیمی خود کاری نکردند. میدانم که اگر کسی با یک بازیکن یونایتد این کار را کرده بود، من قطعا آنجا حضور داشتم. شاید آنها هم فکر میکردند او یک عوضی است."
(sm120)
ایکر عجب مصاحبه ی کرده(sm81)
قابل توجه دشمنان دوست نما (sm59)منظورمو که فهمیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آیه داریم از آلفردو دی استفانو میگه ای کسانی که پپ را به رسمیت میشناسید همانا شما از ما نیستید(sm120)نقل قول:
من عادت ندارم سرمو بکنم تو برف (sm120)نقل قول:
باز این دوتا دیوث و پپ(sm3)