هر کی کار و گرفتاری خاص خودشو داره زیاد مثل قدیم کسی اینجا نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کی کار و گرفتاری خاص خودشو داره زیاد مثل قدیم کسی اینجا نیست
(sm50)
باز شب شد نصفه شب شد پیمان سروکله ش پیدا شد (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
شیفت شب کلا کار میکنیم ما (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
الان میخواستم برم بخوابم یهو دیدم اومدی (sm2) دیگه دلم نمیاد برم بخوابم پس فعلا هستم در خدمتت (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی به زحمت نیستیم داداش (sm2) راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ دیس لاوی میلاد سایمون و محمد ان ار به نام کجایی هرزه (sm197)
(sm30)نقل قول:
ملودی این آهنگُ همون خواننده قشنگ مورد علاقه ات زده همون شلوار و کفش قشنگ (sm51)
آخه لامصب کی دیدی شلوار پارچه ای بزنه روی کفش اسپرت وای خدا چقدر خندیدم (sm30) (sm30)(sm30)
نقل قول:
شلوارش پارچه ای نبود که بابا کتون بود (sm70)
همین خواننده قشنگ را که داری دست میندازی نصف دخترای یونان واسش تب میکنن (sm160)
نه بابا شلوارش پارچه ای اصلا خودت برو نگاش کن ببین به هم میخوره یه جوریه در حد خواننده اونجوری نیست به خدا لباس پوشیدنشو نگاه کن (sm30)نقل قول:
کاور اصلی آهنگ
منتظر سورپرایز باشید
حس خوبیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یه بار بد لباس پوشیده همیشه که اونجوری لباس نمیپوشهنقل قول:
بعدم اینقدر خوش قیافه و زیبا رو هست که اشکال لباسش جلوه نکنه (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ دقیقا کی میاد؟
سلام(sm10)
احتمالا جمعه شب بیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم جواب بیاتو به من که ساعت 10 شب پخش کنن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
احوالت فرید ؟ خوبی ؟
اتفا همون تیپ مذخرف به قیافه ش میخوره تو اگه به اون بگی خوشگل به من میگی عسل (sm30)نقل قول:
مرسی تو چطوری؟
عکس تو را که ما ندیدیم اگه از این خوشگلتری عکس بزار تا ثابت شه (sm59)نقل قول:
ممنون منم خدا رو شکر خوبم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید گیتاری که دست شادمهره نوعش چیه ؟
کلاسیکه ؟ (sm148)
اره همون گیتاری که شادمهر خیلی وقته کنارش گذاشته(sm25)
خیلی وقت بود فکر کنم از گیتار کلاسیک تو آهنگاش استفاده نکرده بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل در کمین نشسته تا من عکس بزارم کور خوندی تا من عکس بزارم دهن سرویس ابوالفضل (sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه درست گفته باشم گیتاری که تو یه دخترم میزد کلاسیک نبود آکوستیک بود ...
تموم بچه ها باید بگم شب بخیر
پیمان جان شب بخیر (sm27)
اگه هم استفاده میکرد زیر صدا و خیلی کلا مشخص نبود
شادمهر همین الان کاور آهنگو گذاشت تو اینستا (sm120)
بودی حالا ...نقل قول:
ممنون شب تو هم به خیر (sm200)
درسته ...نقل قول:
بزار دیگه(sm81)مارو یه کف دستی مهمون کن(sm2)نقل قول:
اره کاور رو دیدم چون تنظیم خودش نیست زیاد مثل قبل ذوق و شوق ندارمنقل قول:
عیب نداره منم اولش همین طور بودم کلی ام حرص خوردم ولی شادمهره دیگه بخوای نخوای ذوق و شوق پیدا میکنه آدم (sm36)نقل قول:
(sm120)
ایشالله آلبوم بیاد با تنظیمای خودشم حال میکنیم ....(sm120)
میخواستم یه چیزی راجع به میلاد هاشمی بگم ولی میترسم اگه بگم از آهنگ ممکنه نا امید بشی (sm155)
این اهنگ تو مخاطب عام حتما گل میکنه
آره ترانه اش باید عامه پسند باشه
همینطور ریتمش