علی عبدلمالکی (آخرت صدا)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
علی عبدلمالکی (آخرت صدا)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)صدای ادل
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناخون مصنوعی (sm3)
اونم سبز لجنی (sm3)
من علی علی گویم با صوتِ جَلی گویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای شاه ولایت جانم به فدایت
خیلی دمش گرمه علی (sm127) خیلییییی باهاش خاطره دارم خیلی ...(sm127)
You set me free (sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
شمارش معکوس (sm70)
6
5
4
3
2
35000 (sm22)
(sm2)ادل کلاه قرمز گذاشت سرش
(sm120) با نت ایرانسل بیا هادی
ریدم تو دهنت مخابرات
(sm81)(sm2)
(sm70)باور نکردنیه
به افغانیا نشون بدی میخندن بت(sm70)
تا دیروز دم از 400 میزدیا(sm70)
هر اهنگ دو سه بار فاک میگه
فک کنم مسته یکم الفاظ رکیکش زده بالا(sm2)
جهنم بابا من برم یه ویندوز بندازم بالا شاید بهتر شد (sm74)
علی اینجا باش برمیگردم تا نیم ساعت دیگه (sm155)
اووووف آهنگ حلیمه رو گوش کنیدااااا ولک سندی(sm2)
فک نکنم تا 5-6 خوابم ببره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت دیگه سحری دارم میخورم
تو ساعت چند میخوابی معمولا هادی جونم
یه پیام بده الکی نگیری نخوابی اگه درست شد پیام بده(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
نصب نشد اون کوفتی
گفته بودم بی تو میمیرم ولی این بار نه(sm132)
گفته بودی عاشقم هستی ولی انگار نه(sm132)
خو نمیگیرم به این تکرار طوطی وار نه(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا پیر شدی (sm41)
(sm54)دلم گرفته از دلم که از تو دوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نیم ساعت پیش نصب شد
دو بار فقط مودمو خاموش روشن کردم درست نشده بابا نیم ساعت وایسادم تا سایت لود شده (sm9)
(sm50)
(sm81)
غربت من هرچي كه هست از با تو بودن بهتره...
- (sm50)
- (sm50)
این نظام روزگاره یعنی این روزگاره ... پیرت میکنه آه ...(sm50)نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات شم خوبی؟ (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
تست سر خط بگیر مطمئن شو نویز نیست بعد برو شرکتو عوض کن(sm120)