آرمیلا (sm89)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرمیلا (sm89)
حامد فلاح هم آدم شد از سایتش دیدن میکنی ؟! (sm25)(sm120)
آرسنال و لیورپول به دنبال دروازه بان کاستاریکا
عاشق این صداقتت هستم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرزو
اقا کل فیلمای بهروز وثوقی گوگوش و فردین هم دارما (sm120)
مگه روزه نداری ؟! (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این یه مورد من با حسین هم نظر نیستم(sm10) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که هاردم پاسخگو نیست وگرنه .. (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماسکرانو به قهرمانی فکر نمی کنم(sm59)
ماسکرانو در کنفرانس خبری پیش از بازی آرژانتین و سوئیس گفت: «من امیدوارم که بتوانیم قهرمان شویم، اما دوست ندارم از حالا به فکر آن باشم. ما نمیتوانیم از حالا به فکر آینده دورتری باشیم، چون مهمترین بازی ما همین است.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
او با اشاره به گروه مرگ ادامه داد: «کاستاریکا نشان داد که نیازی نیست بهترین تیم دنیا باشید تا از گروه مرگ به عنوان سرگروه صعود کنید. انگلیس، اسپانیا، ایتالیا و پرتغال همگی به خانه برگشتند. فوتبال خیلی تغییر کرده و همه تیمها نزدیکتر شدهاند.»
او درباره وضعیت رختکن آرژانتین نیز گفت: «همه ما میخواهیم کار مهمی انجام بدهیم، اما پیش از هر چیزی، باید به بازیمان فکر کنیم چون اولین هدفمان رفتن به مرحله بعدی است؛ اما همه ما رؤیای مشترکی داریم. لئو رهبر و نماد ما و کسی است که تیم را به جلو میبرد.»
(sm120) 1 ترا 200نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاش خالیه داره پر میشه